Sfat pentru Dică. "La meciul cu Plzen trebuie să îl bagi pe Niţă"

Europa League, nicolae dică, helmuth duckadam, Florin Niţă, Andrei Vlad, steaua-plzen

Helmuth Duckadam îl vrea titular pe Nita la FCSB. Puştiul Andrei Vlad este portarul pe care Gigi Becali îl vede de mare viitor, iar la meciul de la Ovidiu împotriva echipei lui Gică Hagi, scor 0-1, a debutat între buturile celor de la FCSB. Astfel că Florin Niţă, 30 de ani a ajuns, după plecarea lui Tătăruşanu în străinătate, din nou rezervă. Însă preşedintele de imagine al roş-albaştrilor este de părere că acesta trebuie să revină titular în poarta Stelei la meciul cu Viktoria Plzen.Internaţionalul U 19 al vicecampionilor a fost transferat de la CS U Craiova la Steaua pentru 400.000 de euro. (Vezi detalii)

Duckadam condideră că acest lucru trebuie să se întâmple deoarece la un meci ca cel de nivelor jocurilor din Europa League trebuie să apere un portar cu mare experienţă, iar acesta este Florin Niţă. Însă eroul de la Sevilla a admis că uşor, uşor  antrnorul, echipei Steaua, Nicolae Dică trebuie să i se facă loc în echipă şi lui Andrei Vlad, deoarece tânărul portar venit la Steaua din Bănie se anunţă unul dintre cei mai promiţători goalkeeperi din fotbalul românesc. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Steaua - Plzen. "Şi eu am ţinut portari de 30 de ani rezerve"

Contactat de către FANATIK.RO, Helmuth Duckadam a mărturisit că titularizarea lui Florin Niţă este necesară la partida cu Vikorina Plzen. "Eu am înţeles că Vlad este un copil de mare perspectivă şi este bine că Dică a început să îi dea credit. Şi eu la 19 ani am ţinut pe banca de rezerve la UTA portari de 30 de ani, deoarece trebuia să mi se dea şi mie şanse să joc, dar când aveau meciuri mai tari nu mai apelau la mine.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Însă joi seară la Steaua este vorba despre un meci cu Viktoria Plzen pe bani destul de mulţi în cupele europene. Astfel, eu cred că Dică trebuie să îl bage în poartă pe Florin Niţă fără nici o discuţie. Este mult mai experimentat şi nu are trac la partidele din Europa. Apoi, dacă este cazul în iarnă consider că trebuie să i se găsească lui Niţă şi o echipă unde să se transfere în străinătate. Acest băiat şi-a făcut datoria pentru Steaua", a spus Duckadam.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695