Steaua-Plzen. Ce anunţă Vrba după ce FCSB l-a eliminat acum o lună

prestatie, Pavel Vrba, steaua-plzen

Antrenorul Pavel Vrba a declarat, miercuri, înaintea meciului Steaua - Plzen de mâine seară din grupele Ligii Europa, că vrea ca jucătorii săi să repete prestaţia bună de la partida de acum o lună şi jumătate, în care cehii au obţinut un 2-2 ân prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Atunci, Steaua Bucureşti a eliminat Viktoria Plzen, pe care a învins-o, în retur, în deplasare, cu scorul de 4-1.

"E adevărat că Steaua s-a întărit, dar în acelaşi timp jucătorii noi au nevoie de acomodare. Nu va fi chiar atât de uşor să joace la capacitate maximă în scurt timp. Dintre jucătorii Stelei, cel mai periculos mi s-a părut Budescu. Noi vom juca la Bucureşti aşa cum am făcut-o ultima dată, pentru că ne-a ieşit un joc bun, chiar dacă Steaua a egalat până la urmă. Eu sunt optimist, chiar dacă nu par întotdeauna aşa", a spus Vrba. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Vrba: E o dezamăgire ce s-a întâmplat în trecut la Steaua - Plzen

Tehnicianul ceh consideră că pentru Viktoria Plzen este o realizare că se află într-o grupă a cupelor europene: "Nu sunt dezamăgit că am picat cu Steaua, deşi poate cu altă echipă era mai uşor. E o dezamăgire pentru ce s-a întâmplat în ultimele două meciuri cu Steaua. Pentru mine important este că suntem într-o grupă de cupă europeană. Este o realizare, deşi ne doream să ne calificăm în Liga Campionilor. Un avantaj avem că nu mai trebuie să căutăm materiale despre echipă, că putem să urmărim cele două meciuri şi să încercăm să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut. Pe mine mă interesează mai mult cum jucăm noi".

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Mijlocaşul Daniel Kolar a afirmat că are respect pentru adversar, dar a precizat că a venit să câştige. "Mă bucur că sunt aici. E un stadion frumos şi vremea e bună, dar nu mă simt chiar ca acasă. Nu neapărat avem de luat o revanşă, va fi altceva faţă de Liga Campionilor. Avem respect faţă de adversar, dar noi am venit să câştigăm. Nu ar fi trebuit în cele două meciuri să primim atâtea goluri, ci ar fi trebuit să marcăm mai multe”, a comentat Kolar.

Jucătorul ceh îşi doreşte să ajungă în primăvara europeană: ”Acum este mai simplu, se joacă mai multe meciuri decât în preliminariile Ligii şi, din acest punct de vedere, presiunea este mai mică. Nu pot spune cum va fi meciul, dar ştiu că una e să jucăm acasă în campionat şi alta în cupele europene. Ne este indiferent ce adversar avem, mai puţin contează cu cine suntem în grupă, noi vrem să mergem mai departe în primăvara europeană. Sper ca de data asta să reuşim să câştigăm, pentru că până acum nu am reuşit să facem asta cu echipele româneşti".

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775