Video. Bijuteria lui Budescu îl face pe Becali lider de Paşte!

FCSB - Poli Iasi 1-0
Mirela Apostol   
in Stiri sportive
01/04/2018, 22:45
Video. Bijuteria lui Budescu îl face pe Becali lider de Paşte!

UPDATE. Costantin Budescu a reuşit un gol de efect din lovitură liberă cu care a adus victoria Stelei în faţa lui Poli Iaşi. A fost un meci extrem de spectaculos, cu numeroase ratări la ambele porţi. Ionuţ Cioinac a luat un cartonaş roşu la faza în care FCSB a obţinut faza fixă transformată în gol de „Budi”. După această victorie FCSB a egalat CFR Cluj la puncte, dar trece peste clujeni datorită golaverajului. VEZI VIDEO AICI


UPDATE. Nicolae Dică s-a decis asupra primului 11 cu care va juca împotriva celor de la Poli Iaşi.

Bălgrădean – Benzar, Planic, Momcilovic, Morais – Nedelcu, Ov. Popescu – Man, Budescu, Fl. Tănase – Alibec.

Şi cei de la Poli Iaşi au anunţat primul 11 înaintea meciului de pe Arena Naţională:

Rusu – Bădic, Mihalache, Frăsinescu, Sin – Cioinac, Chelaru – Platini, Jo Santos, Pedro Mendes – A. Cristea
Rezerve: Kelava, Panţîru, Kizito, Qaka, Gavrilă, Bosoi, Zaharia


Steaua – Poli Iasi LIVE STREAM Liga 1 playoff. După ce liderul CFR Cluj a remizat în deplasare, cu CS Universitatea Craiova, scor 0-0, FCSB poate urca pe primul loc al clasamentului în cazul în care vor reuşi să se impună în această seară, pe Arena Naţională. 

Steaua – Poli Iasi LIVE STREAM Liga 1 playoff. Pentru că au nevoie de tot ajutorul posibil în meciul cu CSM Politehnica Iaşi, cei de la FCSB le cer suporterilor să fie prezenţi pe cel mai mare stadion din ţară, care va avea şi acoperişul tras din cauza ploii.

Avertismentul lui Stoican, înainte de Steaua – Poli Iasi LIVE STREAM Liga 1

Tehnicianul moldovenilor are toată încrederea că îi va încurca pe cei de la FCSB pentru că, în opinia lui, elevii lui Nicolae Dică se văd dinainte câştigători: “Ne aşteaptă o partidă dificilă, dar sunt încrezător că putem realiza lucruri frumoase pe Arena Naţională. Am încredere că jucătorii pe care îi antrenez vor face un meci mare şi vor să demonstreze că nu sunt cu nimic mai prejos decât FCSB. Mergem să jucăm fotbal, să ne creăm ocazii, să punem presiune, să ne apărăm în multe momente dacă jocul ne va cere, să ajungem în faţa porţii cu cât mai mulţi jucători, să facem presing. Din declaraţiile lor, i-am simţit că se cred dinainte câştigători. Nu va fi deloc aşa. Vor avea mari probleme, pentru că suntem o echipă care le poate pune probleme”.

Cum joacă Steaua cu Iaşi: Bălgrădean – Benzar, Planic, Momcilovic, Junior Morais – Nedelcu, Cr. Tănase – Man, Budescu, Fl. Tănase – Alibec

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×