STEAUA. “Hamroun trebuia să-i lege şireturile lui Sănmărtean”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
25/07/2016, 11:25
STEAUA. “Hamroun trebuia să-i lege şireturile lui Sănmărtean”

STEAUA. Adrian Porumboiu a vorbit despre şansele echipelor româneşti în preliminariile Ligii Europa şi Ligii Campionilor. Acesta a vorbit şi despre Sănmărtean şi i-a criticat pe contestatatrii jucătorului în vîrstă de 36 de ani.

… despre şansele Stelei în Europa: “Steaua este mai subţirircă faţă de anul trecut. Cred că se poate califica în dauna Spartei Praga. Noi am trecut de ei în anii trecuţi şi erau într-o formă mai bună. Acum, rămîne de văzut. Să fie toate cumulate pentru o evoluţie la maximum. Nu pot să le dau eu lecţii, dar trebuiau să fie mai înţelepţi şi să treacă peste aceste lucruri de indisciplină şi să se folosească de Hamroun, dar e problema lor, nu cunosc amănunte. Dacă nu joacă nici Adi Popa, atunci au o problemă destul de serioasă. Popa este o pierdere mare, este un jucător care oricînd poate să speculeze. Eu cred că şi dacă va obţine un 2-1, se pot califica, un 0-0 nu este cel mai indicat scor, dar un egal cu gol sau goluri marcate ar fi ideal”.

… despre Lucian Sănmărtean: “Nu ştiu de ce nu l-au mai curtat pe Sănmărtean. El nu trebuie să-şi caute echipă, el trebuie să fie căutat de echipe. Nu poţi să-l compari pe Hamroun în viaţa vieţilor lui cu Sănmărtean, dar mă rog, asta e politica clubului. Hamroun trebuia să-i lege şireturi la ghete lui Sănmărtean, e doar o părere a mea, el le venea ca o mănuşă. Hamroun nu poate fi comparat cu el nici într-o sută de ani. Cînd ne-am calificat noi după Sparta, Sănmărtean i-a făcut în ambele meciuri. El a cîştigat, singur i-a bătut, el a fost vîrful echipei. Toţi cei care zic de Sănmărtean că e bătrîn sînt nişte proşti! Toţi lovesc mingea bine la televizor şi la desene animate.”

… despre echipele româneşti în Europa: “Cred că Viitorul va merge mai departe, la fel şi Pandurii. Şi Astra are şanse, ar fi o treabă formidabilă, cu toate că-s camd escoperiţi după ce a plecat Găman, dar asta nu înseamnă că nu au şanse să se califice. Trebuie să aibă mare grijă la Dinamo, că au plecat aşa, en-fanfare, prezintă o luptă interesantă, nu va fi o joacă simplă. Poate Gigi se va supăra, cu ghilimelele de rigoare şi va face 3-4 transferuri.”

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×