STEAUA. Povestea răsfăţatului Alibec. Crescut doar de mamă

Denis Alibec a fost schimbat de Laurenţiu Reghecampf după doar 61 de minute din meciul disputat contra celor de la CFR Cluj, scor 0-0.

Decizia lui Laurenţiu Reghecampf nu a fost primită bine de Denis Alibec, iar atacantul a lovit cu piciorul mai multe sticle de apă şi a mers către vestiare.

Deşi este cunoscut pentru ieşirile nervoase pe care le are în timpul meciurilor, foarte puţine persoane ştiu povestea de viaţă a lui Denis Alibec.

Părăsit de tată la 6 ani

Denis Alibec s-a născut în Mangalia, iar copilăria lui nu a fost una foarte uşoară. Părinţii atacantului s-au despărţit când atacantul Stelei avea 6 ani. "Gevrim s-a despărţit de doamna Emilia când Denis avea cam 6 ani. E o femeie deosebită, care a ştiut să-l aibă în grijă şi uitaţi ce bine a crescut copilul. De tatăl lui nu mai ştiu prea multe. Am auzit că lucrează acum în Anglia", a spus Stelică Dămăşaru, fostul antrenor al lui Gevrim Alibec, conform gsp.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi...

Şi-a pierdut sora

Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, a mai avut o fetiţă înainte să se nască actualul căpitan al Stelei, dar sora acestua a decedat la scurt timp de la naştere.

"Înainte să se nască Denis ei au mai avut o fetiţă, care din păcate s-a stins."

2.500.000 euro este cota lui Alibec, conform transfermarkt

viewscnt
1 EUR4.6400 lei+0,0013
1 USD3.9322 lei-0,0072
1 XAU162.2804 lei+0,3699
Meteo