Carousel hot news

STEAUA. Arlauskis a ales! “Este o decizie BĂRBĂTEASCĂ şi DEMNĂ!”

UPDATE 06.03. 2015 13:35 / Impresarul lui Arlauskis a confirmat, la Dolce Sport, informaţiile oferite de FANATIK.RO în privinţa deciziei pe care portarul lituanian a luat-o în privinţa...
06.03.2015 | 17:20
STEAUA. Arlauskis a ales!
ADVERTISEMENT

UPDATE 06.03. 2015 13:35 / Impresarul lui Arlauskis a confirmat, la Dolce Sport, informaţiile oferite de FANATIK.RO în privinţa deciziei pe care portarul lituanian a luat-o în privinţa prelungirii contractului cu Steaua. “Arlauskis nu mai vrea să continue la Steaua. El s-a simţit extraordinar la echipă pînă în momentul în care a fost trimis în tribună. Jucătorul mi-a sugerat să pornim pe un alt drum din luna iunie. Am comunicat Stelei decizia noastră. La începutul acestei luni am decis de comun acord că e mai bine ca Arlauskis că continue în altă parte. E o decizie bărbătească şi demnă. Nu mai există nici o şansă ca el să rămînă la Steaua. Jucătorul are oferte din Anglia, din prima ligă, şi Italia”, a spus Leonid Istrati.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 17:59 / Şansele ca Arlauskis să mai continue la Steaua sînt minime! În zilele următoare, agentul îi va prezenta portarului ofertele venite pe adresa sa şi, foarte probabil, lituanianul va semna cu o formaţie din străinătate. “Am avut astăzi o discuţie cu oficialii Stelei, însă nu am ajuns la nici un numitor comun. În clipa de faţă, şansele ca Arlaukis să mai continue şi din vară la Steaua sînt destul de mici. Este păcat ce i se întîmplă, e vorba de cariera sa. Arla este puţin supărat de situaţie, se aştepta sa fie titular cu Craiova. Din păcate nu s-a întîmplat asta! Vom vedea ce este de făcut, trebuie să luăm o decizie. Cert este faptul că, momentan, Giedrius nu a semnat cu nici o echipă”, a spus Leonid Istrati, agentul lui Arlauskis, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Arlasukis a căzut în dizgraţia conducerii campioanei pe motiv că a refuzat să semneze prelungirea contractului, iar Becali a decis ca portarul să fie trecut pe linie moartă. Cu Rapid nu a făcut parte din lot, iar contra lui CS U Craiova a fost trecut pe banca de rezerve. La urechile patronului Stelei au ajuns zvonuri conform cărora Arlauskis ar fi semnat un contract cu Udinese, motiv pentru care a luat foc în celula de la Poarta Albă. “Nu pregătesc jucători pentru alţii!”, a tunat latifundiarul. În clipa de faţă, şansele ca lituanianul să redevină titular sînt minime, iar o decizie în privinţa sa va fi luată în foarte scurt timp.

Negocieri finale cu Steaua

STEAUA. Campioana încă mai speră să ajungă la un acord cu Arlauskis şi, în acest sens, agentul lituanianului este aşteptat în România. Contactat de FANATIK.RO, Leonid Istrati, agentul lui Arlauskis, a precizat că viitorul goalkeeper-ului la Steaua este, în continuare, incert, dar că situaţia sa se va clarifica în foarte scurt timp.

ADVERTISEMENT

“Pot să vă transmit că începînd de marţi se vor relua negocierile şi se va lua o decizie finală în privinţa lui. Acum sînt la Chişinău, dar nu este exclus să dau o fugă pînă la Bucureşti. Dar, pentru moment, discuţiile se vor face prin intermediul telefonului. Rămîne de văzut ce se va întîmpla”, a spus, pentru FANATIK.RO, impresarul portarului de 27 de ani.

“Cojocaru e viitorul!”

STEAUA. Şansele ca Arlauskis să-şi prelungească angajamentul sînt, însă, mici. De altfel, Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a declarat că Valentin Cojocaru este noul număr 1 din Ghencea. “Probabil că Arlauskis va mai juca, dar Cojocaru este viitorul Stelei şi, de ce nu, chiar al echipei naţionale. De cîte ori a jucat a făcut-o foarte bine”, a spus Duckadam după finalul partide cu CS Universitatea. Cojocaru a jucat în acest sezon nouă partide pentru Steaua şi a primit două goluri, ambele cu Rapid (optimile Cupei Ligii şi etapa 18 a Ligii 1).

ADVERTISEMENT

29 de partide a jucat Arlauskis pentru Steaua în acest sezon

2,5 milioane de euro este cota lui Arlauskis pe site-ul trasfermarkt.de

SIMONA HALEP. S-a aflat! Un apropiat al lui Becali, IUBITUL secret al Simonei!

EXCLUSIV / Povestea TERIFIANTĂ a “UMBREI” unui patron de Liga 1

GIGI BECALI. Se rupe lanţul de iubire? “Patronul e NERVOS pe el!”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri