Carousel hot news

STEAUA. Andrei Prepeliţă, eliminat la ”CERERE”!

STEAUA. Andrei Prepeliţă a părăsit terenul de joc înaintea colegilor lui, după ce a văzut cartonaşul roşu. Fotbalistul a primit al doilea galben, într-un mod stupid, dar care pune şi un...
07.12.2014 | 21:55
STEAUA. Andrei Prepeliţă, eliminat la ”CERERE”!

STEAUA. Andrei Prepeliţă a părăsit terenul de joc înaintea colegilor lui, după ce a văzut cartonaşul roşu. Fotbalistul a primit al doilea galben, într-un mod stupid, dar care pune şi un mare semn de întrebare: a vrut Prepe să fie eliminat?

STEAUA. Cînd nimeni nu se mai aştepta, Lucasz Szukala a lovit decisiv cu o lovitură de cap, iar balonul s-a dus pe lîngă un Grahovac uluit şi a intrat în plasă. Bucurie de nedescris, mai ales că arbitrul era deja cu ochii pe cronometru. Ieşenii au dus mingea la mijlocul terenului în mare grabă, sperînd într-o minune, iar în acel moment în rol şi-a intrat Prepeliţă. Fotbalistul s-a oprit în cercul de la centrul terenului, nepermiţînd astfel reînceperea jocului. Pentru că era vorba, evident, de o tragere de timp, arbitrul Iulian Călin i-a arătat cartonaşul galben. Cum era al doilea, primul fiind primit pentru un fault în minutul 60, Prepeliţă a fost eliminat.

STEAUA. A luat Prepeliţă al doilea galben intenţionat? Se pare că fotbalistul a vrut să scape de partida din sferturile Cupei Ligii, de pe 14 decembrie, de la Iaşi, cu CSMS, iar prilejul cel mai bun a fost în acel minut 90+6, cînd a tras de timp. Prepeliţă şi-a asigurat astfel vacanţa cu trei zile mai devreme, ultimul meci pentru el fiind cu Dinamo Kiev, pe 11 decembrie, din Ghencea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri