STEAUA. Prepeliţă face presiuni să devină jucător liber! Se întoarce?!

STEAUA. Andrei Prepeliţă este în afara lotului echipei Ludogoreţ în play-off-ul Ligii cu Viktoria Plzen, care va avea loc miercuri, de la ora 21:45. Mijlocaşul a declarat că vrea să fie liber de contract, dar nu e lăsat de bulgari. Prepe a comentat şi umilinţa suportată de fosta sa echipă, Steaua, în meciul cu City, 0-5: 

STEAUA. "Cred că diferenţa este prea mare. Steaua a atacat, a făcut presing, dar în final rezultatul nu a fost bun. Am văzut acea coregrafie. Îi cred nevinovaţi pe suporteri, nu ştiau ce e acolo. Eu am jucat la Steaua, în general, coregrafiile se făceau la peluză.

STEAUA. Am avut o mică problemă medicală şi nu sînt în lot în seara asta (n.r. cu Viktoria Plzen). Am vrut să devin jucător liber, însă nu ajungem la un numitor comun. Nu ştiu de ce nu mă lasă să plec. Nu au plătit nimic pe mine, eu am jucat la Euro, ei au cîştigat bani din treaba asta.

STEAUA. Antrenorul lui Ludogoreţ m-a asigurat că sînt jucător important în sezonul trecut, dar am jucat cîte 10 minute în fiecare etapă. Nu vreau să revin în ţară, vreau să continui afară. Dacă nu va fi să fie, rămîn aici şi vom vedea. Eu vreau să joc, să revin la echipa naţională", a declarat Prepeliţă la un post tv.

Andrei Prepeliţă a semnat la 1 iulie 2015 cu Ludogoreţ din postura de jucător liber de contract. A cîştigat campionatul cu bulgarii în vara acestui an.