Fotbal intern

STEAUA. UPDATE / Varela, titular! Tamaş, OUT! Iată echipele

UPDATE 20:10 / Schimbare surprinzătoare în linia defensivă a campioanei. Tamaş nu joacă, iar locul său va fi luat de Alin Toşca....
02.04.2015 | 20:22
STEAUA UPDATE  Varela titular Tamas OUT Iata echipele
ADVERTISEMENT

UPDATE 20:10 / Schimbare surprinzătoare în linia defensivă a campioanei. Tamaş nu joacă, iar locul său va fi luat de Alin Toşca.

STEAUA: V. Cojocaru – Papp, Varela, Toşca, Guilherme – Prepeliţă, Breeveld – Adi Popa, Iancu, Cr. Tănase – Ţucudean

Rezerve: Niţă – Filip, Stanciu, Rusescu, Neagu, Tamaş, Vîlceanu

Petrolul:  Pecanha – Alcenat, Satli, Ipsa, Fanchone – De Lucas, Vasilache – Astafei, Kronaverter, Teixeira – Tamuz

Rezerve: Cobrea, Filip, Tchite, Al. Coman, Pastorini, Marinescu, A. Petrescu

UPDATE 14:06 / Constantin Gâlcă se teme de prelungiri! Tehnicianul Stelei şi-a scos elevii pe terenul de antrenament şi i-a pus să exerseze loviturile de departajare. De precizat că şi Fernando Varela a participat la această acţiune. Gâlcă are motive să se teamă de eventualele penalty-uri, asta dacă ţinem cont că Steaua a pierdut în acest sezon Supercupa României, cu Astra, şi calificarea în grupele Ligii Campionilor, cu Ludogoreţ, în urma loviturilor de departajare.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Constantin Gâlcă a avut mari emoţii în ultimele zile. Fernando Varela, cel mai bun fundaş al campioanei, a lipsit de la ultimele antrenamente, fiind convocat la reprezentativa Insulelor Capului Verde pentru partida amicală cu Portugalia, iar tehnicianul s-a temut că africanul nu va ajunge în timp util la Bucureşti pentru partida cu Petrolul. Temerile lui Gâlcă s-au risipit, însă, miercuri seara.

Echipa probabilă a Stelei: Cojocaru – Papp, Tamaş, Varela, Guilherme – Prepeliţă, Breeveld – A.Popa, Rusescu, Tănase – Ţucudean

Gâlcă l-a oprit în lot pentru Steaua – Petrolul

STEAUA. Varela a ajuns în cantonamentul Stelei şi, conform surselor FANATIK.RO, a fost băgat într-o scurtă şedinţă de staff-ul campioanei. “Cum te simţi? Eşti obosit? Poţi să joci cu Petrolul?”, l-a întrebat tehnicianul pe fundaş. Iar răspunsul africanului a venit prompt: “Mister, sînt foarte bine din punct de vedere fizic şi vreau să joc! Vreau să-mi ajut echipa, aveţi nevoie de mine. Pot juca fără probleme”. Imediat, Gâlcă a decis să-l păstreze pe Varela în lot pentru meciul cu Petrolul şi pare decis să-l introducă pe fundaş pe teren, pe care îl consideră indispensabil.

ADVERTISEMENT

Record! Două partide în 48 de ore

STEAUA. “Mă rog ca Varela să nu joace tot meciul cu Portugalia şi să poată intra cu Petrolul. A mai jucat după două zile şi în trecut, sper să poată şi acum”, spunea Gâlcă în urmă cu patru zile. Iar doleanţa tehnicianului a fost îndeplinită. Fundaşul a fost titular lusitanii şi a evoluat pînă în minutul 71. Portugalia a pierdut surprinzător cu Insulele Capului Verde, scor 0-2. Dacă va evolua contra Petrolului, Varela ar urma să bifeze două partide în decurs de numai 48 de ore.

33 de partide a jucat Varela în acest sezon pentru Steaua, în toate competiţiile

STEAUA. Războiul cu ARMATA se încheie! El l-a salvat pe Gigi!

Steaua-Petrolul. Culise şoc: “Vă rog, lăsaţi-mă să joc!” Bonus: Tamuz!

Nicolae Rainea a murit la 81 de ani! “S-a stins lumina arbitrajului!”

EXCLUSIV / LOVITURĂ! Geraldo RATEAZĂ partida cu Steaua!

Dilemele lui Gâlcă! Cum JOACĂ Steaua în LIPSA lui Alex Chipciu!