Fotbal intern

STEAUA. Prima achiziţie, prezentată OFICIAL azi! ANUNŢUL lui Argăseală despre transferurile de Ligă!

STEAUA. Jean Sony Alcenat a fost prezentat oficial de formaţia din Bulevardul Ghencea. Acesta a declarat că nu a stat prea mult pe gînduri cînd s-a alăturaT "roş-albaştrilor" şi a spus care...
13.06.2015 | 13:51
STEAUA Prima achizitie prezentata OFICIAL azi ANUNTUL lui Argaseala despre transferurile de Liga

STEAUA. Jean Sony Alcenat a fost prezentat oficial de formaţia din Bulevardul Ghencea. Acesta a declarat că nu a stat prea mult pe gînduri cînd s-a alăturaT “roş-albaştrilor” şi a spus care este obiectivul său la Steaua.

“Pentru mine nu este o problemă. Am avut experienţa asta şi la Petrolul, cînd a fost la echipa naţională şi după am jucat cu echipa în Liga Europa. N-am avut nicio îndoială atunci cînd am semnat cu Steaua. Am vorbit cu Rădoi, este un om foarte bun, va trebui să muncesc mult. Pentru mine este foarte important să ne calificăm în grupele Ligii campionilor. Jucătorii sînt simpatici, m-am integrat în grup. Sînt foarte mulţumit că am venit la această echipă şi sînt pregătit să muncesc pentru a arăta că-mi merit locul. Guilherme e primul prieten pe care l-am întîlnit la Steaua. Îi chem pe toţi aici, pe Tamuz, pe Pecanha, pe Teixeira. Aş vrea să joc pe Bernabeu cu Real Madrid.

RADOI VREA PERLA CFR-ULUI!!! OFERTA LUI GIGI BECALI PENTRU OMUL CARE POATE DUCE STEAUA IN LIGA!!!

Ar trebui să vină toţi fanii să susţină echipa. Cu ei se joacă altfel în teren. Este nevoie să fim alături de suporteri şi suporterii alături de noi la rîndul lor. Nu vreau să le înşel aşteptările, îmi doresc să ajut la calificarea în Ligă.

Vreau numărul 12 pentru că 2 este deja folosit, am anumite superstiţii. Încă nu am stat de vorbă cu domnul Gigi Becali, dar îmi place foarte mult de dînsul. Echipa naţională a României poate cîştiga cu Irlanda de Nord”, a spus Alcenat.

GALERIE FOTO / RADOI, DECIZIE SOC IN CANTONAMENT!!! CE I-A PUS PE STELISTI SA FACA!!!

STEAUA. Valeriu Argăseală a vorbit şi despre planurile pe care le are în vederea transferurilor care vor urma:

“Sîntem alături de Tănase să-şi materializeze un transfer în străinătate, dacă vor fi oferte. Şi-a făcut datoria faţă de club, este de 6 ani în Ghencea. Avem nevoie de un mijlocaş şi un atacant, acestea sînt posturile de acoperit”, a spus Argăseală.