Fanatik Show

STEAUA. Prima REACŢIE a “killer”-ului Istvan Kovacs!

STEAUA. Greşelile de arbitraj pe care Istvan Kovacs le-a comis în partida dintre ASA Tîrgu Mureş şi Steaua au făcut din "centralul" născut la Carei inamicul numărul 1 al fanilor stelişti!...
28.10.2014 | 10:00
STEAUA Prima REACTIE a killerului Istvan Kovacs

STEAUA. Greşelile de arbitraj pe care Istvan Kovacs le-a comis în partida dintre ASA Tîrgu Mureş şi Steaua au făcut din “centralul” născut la Carei inamicul numărul 1 al fanilor stelişti! Prestaţia dezastruoasă a stîrnit indignarea atît a lui Valeriu Argăseală, care şi-a manifestat nemulţumirea inclusiv în Comitetul Executiv al FRF, cît şi a multor altora oficiali din fotbalul nostru. FANATIK.RO a reuşit să obţină cîteva mărturii despre trăirile care l-au încercat pe Kovacs în orele care au urmat meciului de la Tîrgu Mureş.

“A fost masacru! Din 1954 mă uit la fotbal şi nu am văzut aşa ceva. Jucătorii au fost călcaţi pe cap sau loviţi cu cotul, iar arbitrul nu a văzut nimic” şi “Nici pe vremea Victoriei nu am văzut aşa ceva. Kovacs a vrut să îşi ajute etnia”, au fost două dintre reacţiile virulente pe care oamenii de fotbal le-au oferit în cadrul emisiunii FANATIK SHOW. Ce a făcut arbitrul FIFA după meciul care iscat un val de nemulţumiri şi acuze care i-au fost aduse? FANATIK.RO a discutat cu apropiaţii arbitrului, dar şi cu cel incriminat, iar dezvăluirile au scos în evidenţă un Istvan Kovacs care recunoaşte că a greşit, dar a făcut-o neintenţionat. Cel puţin, aşa susţine el…

Kovacs către apropiaţi: “Ştiu că am greşit! Îmi pare rău că am viciat rezultatul”

STEAUA. Arbitrul Istvan Kovacs s-a destăinuit apropiaţilor, după meciul de la Târgu Mureş, pe care l-a făcut praf. “Am văzut reluările, ştiu că am greşit! Dar nu se poate spune că am făcut-o cu intenţie, este inadmisibil! Am o carieră respectată în arbitraj, nu mi-aş compromite cariera. Îmi pare rău că am viciat rezultatul şi mă aştept să plătesc, dar sper să fie corectă pedeapsa. Oamenii ar trebui să se gîndească şi la faptul că sufăr pentru greşelile mele. Cîţi ştiu că nu am dormit, că nu am închis un ochi toată noaptea, că am avut insomnii?”, a fost “spovedania” lui Kovacs, conform apropiaţilor.

Citeşte şi: Urmările lui Kovacs! Steaua, cu juniorii la Iaşi!

Ce zice Kovacs: “Îmi pare rău…”

STEAUA. FANATIK.RO l-a contactat şi pe centralul de 30 de ani, dar acesta a evitat să comenteze pe tema arbitrajului pe care l-a prestat duminică seara. “Îmi pare rău… Îmi cer scuze, nu am dispoziţia şi starea necesară să vorbesc”, a fost reacţia scurtă a lui Kovacs. Pentru felul în care a condus partida ASA Tîrgu Mureş – Steaua, în care a dezavantajat net formaţia oaspete, Istvan Kovacs a fost pus la zid de toţi oamenii de fotbal. Chiar preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, este unul dintre contestatarii acestuia. “Sînt dezamăgit de prestaţia lui Istvan Kovacs, aveam aşteptări imense de la el. Şi-a recunoscut  greşelile într-o convorbire telefonică pe care am avut-o cu el”, a declarat şeful Federaţiei.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

 

Tags: