Carousel hot news

STEAUA. Primele negocieri cu Arlauskis! “Am fost sunat!”

STEAUA. Giedrius Arlauskis a fost omul numărul unu al Stelei în acest sezon. Venit cu coada între picioare după ce i-a expirat contractul cu Rubin Kazan, portarul şi-a recăpătat forma care l-a...
27.10.2014 | 11:28
STEAUA. Primele negocieri cu Arlauskis! “Am fost sunat!”
Giedrius Arlauskis

STEAUA. Giedrius Arlauskis a fost omul numărul unu al Stelei în acest sezon. Venit cu coada între picioare după ce i-a expirat contractul cu Rubin Kazan, portarul şi-a recăpătat forma care l-a consacrat, iar intervenţiile sale au ajutat formaţia din Ghencea să fie lider atît în campionat, cît şi în grupa de Europa League. Steaua este, însă, în pericol să-şi piardă talismanul la finalul acestui sezon. Arlauskis va intra din ianuarie în ultimele şase luni de contract şi poate semna gratis cu orice echipă care îl doreşte. Situaţie pe care conducerea campioanei are de gînd să o evite.

Impresarul joacă tare: “Are ofertă din străinătate”

STEAUA. Astfel, roş-albaştrii vor porni negocierile cu Arlauskis privind prelungirea contractului, iar impresarul lituanianului, Leonid Istrati, a fost chemat la Bucureşti. “M-a sunat domnul Argăseală şi m-a rugat să vin în România pentru a purta o discuţie preliminară asupra situaţiei lui Arlauskis. Am răspuns pozitiv cererii, însă prelungirea contractului depinde de mai mulţi factori. Pentru moment, este greu de spus dacă ne vom înţelege. Cert este că pentru Giedrius a mai apărut o ofertă. Nu vreau să spun de unde din superstiţie. Nu vor conta banii, dar rămîne de văzut care va fi obiectivul Stelei pentru sezonul următor, ce planuri de viitor au. Voi fi prezent în România şi mă voi întîlni cu domnul Argăseală la începutul acestei săptămîni”, a spus, pentru FANATIK.RO, Leonid Istrati.

“Nu prelungeşte, îl vindem!”

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, Gigi Becali a fost cel care a urgentat rezolvarea situaţiei lui Arlauskis. Deşi, iniţial, părţile conveniseră ca tratativele să înceapă la finalul lunii noiembrie, latifundiarul l-a somat pe Argăseală să pornească acum negocierile. “Ia legătura cu agentul lui şi să terminăm cu circul. Pune-i pe masă noul contract, care nu este negociabil, şi dacă îi convine să-l cheme pe Arlauskis să-l semneze! Dacă nu, la revedere! Nu vreau să mai păţesc ca în cazul lui Tătăruşanu care m-a dus cu vorba şi l-am pierdut gratis. Dacă nu vor fi mulţumiţi, atunci agentul să-mi aducă în iarnă ofertă şi-l vindem! Îl dăm pe 100, 200 de mii, cît am cheltuit cu el pînă acum!”, i-a transmis Becali lui Argăseală.

Steaua are deja planul B

STEAUA. Dacă nu va accepta prelungirea contractului în condiţiile impuse de Gigi Becali, Arlauskis va pleca, mai mult ca sigur, în iarnă. Totuşi, dacă nu se va găsi nici o echipă care să plătească suma cerută de Steaua, lituanianul va rămîne în Ghencea pînă la finalul sezonului, însă nu va mai avea asigurat postul de titular. În aceste condiţii, staff-ul tehnic va avea misiunea să îl bage mai mult în seamă pe Cojocaru, portar cu evoluţii excelente atunci cînd s-a apelat la serviciile sale. Mai mult, Mihai Stoica i-a şi garantat lui Gigi Becali că internaţionalul UNDER 21 va deveni unul dintre cei mai buni portari din România.

2.FOTBAL:RAPID BUCURESTI-STEAUA BUCURESTI, CUPA LIGII (19.07.2014)

1.7 milioane de euro este cota lui Arlauskis conform site-ului transfermarkt.de

6 partide a apărat Cojocaru pentru Steaua pînă în prezent

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri