Sport

STEAUA. MĂCEL în primul amical: 8-0! Rădoi N-A STAT pe bancă!

FINAL DE MECI: 8-0. Steaua a făcut un reuşit antrenament cu public. (VEZI GALERIA FOTO!)...
19.06.2015 | 10:35
STEAUA MACEL in primul amical 80 Radoi NA STAT pe banca
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECI: 8-0. Steaua a făcut un reuşit antrenament cu public. (VEZI GALERIA FOTO!)

Min. 90: Rădoi nu s-a aşezat pe bancă nici o secundă pe parcursul meciului!

Min. 87: GOL STEAUA! 8-0. TĂNASE driblează mai mulţi adversari şi înscrie cu un şut sub transversală.

Min. 83: GOL STEAUA! 7-0. GRĂDINARU dă golul meciului – vole în vinclu!

Min. 79: GOL STEAUA! 6-0. CHIPCIU scapă singur cu portarul şi plasează mingea pe lîngă acesta în plasă.

ADVERTISEMENT

STEAUA. EXCLUSIV / RENAŞTERE! Îşi fac echipă la CLINCENI!

Min. 72: GOL STEAUA! 5-0. ŢUCUDEAN înscrie după o pasă de la Vlad Mihalcea.

Min. 68: schimbare la Steaua – iese Luchin, intră Pham.

Min. 60: schimbare la Steaua – iese Poiană din poartă, intră Cojocaru.

Min. 46: GOL STEAUA! 4-0. ALEX CHIPCIU marchează cu capul din centrarea perfectă a lui Rîpă.

Min. 46: A început repriza secundă. Rădoi a schimbat toată echipa: Poiană – Rîpă, Tamaş, Luchin, Toşca – Tănase, Neagu – Grădinaru, V. Mihalcea, Chipciu – Ţucudean.

EXCLUSIV / DRAMA unui STELIST întors din iad! „Mi-au rupt coloana”

PAUZĂ. Remarcaţii primei reprize: Enceanu, folosit în premieră pe postul de mijlocaş central în locul lui Prepeliţă, Iancu, Stanciu şi Adi Popa. Rădoi ţine şedinţa tehnică pe marginea terenului, discută cu fiecare jucător în parte. Toate rezervele se încălzesc, e posibil să fie schimbată toată echipa.

ADVERTISEMENT

Min. 36: Rădoi a trimis toate rezervele la încălzire.

Min. 35: Zărneştiul nu a trecut, încă, de centrul terenului.

Min. 33: a doua schimbare la Steaua – iese portarul Niţă, care n-a avut ce apăra şi intră juniorul Poiană.

Min. 31: GOL STEAUA! 3-0. ADI POPA înscrie şi el, la capătul unei acţiuni la care au mai luat parte Enceanu şi Iancu.

ADVERTISEMENT

Min. 30: prima schimbare la Steaua – iese Tîrnovan şi intră Vîlceanu. În prima jumătate de joc Iancu, Stanciu şi Enceanu s-au remarcat prin pofta de joc.

STEAUA. Rădoi i-a lăsat cu gura căscată: “Să nu mai aud MISTER!”

Min. 28: a început să plouă, o parte dintre spectatorii care au venit în număr mare la stadion, pleacă acasă.

ADVERTISEMENT

Min. 24: GOL STEAUA!2-0.  GABI IANCU reuşeşte dubla. “Lat” pus la o centrare a lui Guilherme.

Min. 21: GOL STEAUA! 1-0. GABI IANCU deschide scorul. A driblat şi portarul după o pasă de la Stanciu.

Min. 10: Steaua domină, fără să-şi creeze situaţii clare de gol. Mirel Rădoi nu a intervenit cu nici o indicaţie, chiar dacă urmăreşte partida în picioare de la marginea terenului.

Min. 1: a început meciul.

********************************************************************************************************************************

UPDATE 19.06.2015 / 10:33 / Mirel Rădoi debutează azi, de la ora 11:00, pe stadionul „Forex” din Braşov, ca antrenor al Stelei, contra lui ASF Zărneşti din liga 4. De fapt nu antrenor, ci… director sportiv! (vezi galeria foto). Massimo Pedrazzini apare ca antrenor al campioanei. Antrenorul echipei din Zărneşti este tatăl lui Rareş Enceanu, tînărul jucător stelist fiind născut chiar în Zărneşti, pe 5 august  1994.

Dintre achiziţiile ale Stelei, doar Alcenat are ceva şanse să joace, în timp ce Muniru va face joncţiunea cu lotul campioanei luni, atunci cînd este programată plecarea spre Austria, unde campioana va susţine al doilea stagiu de pregătire al verii.

Echipa de start a Stelei în amicalul cu ASF Zărneşti: Niţă – Alcenat, Papp, Varela (cpt), Guilherme – Enceanu, Breeveld – Adi Popa, Stanciu, Tîrnovan – Iancu

Rezerve: Cojocaru, Poiană, Rîpă, Luchin, Chipciu, Tănase, Toşca, Pham, Mihalcea, Neagu, Grădinaru, Ţucudean, Tamaş, Vîlceanu.

**********************************************************************************************************************************

UPDATE 15.06.2015 / 11:33 / Steaua şi-a programat primul meci amical al pre-sezonului, ce va reprezenta debutul lui Rădoi în funcţia de antrenor principal. „Roş-albaştrii” vor juca  vineri, la prînz, la Braşov, o partidă de pregătire cu formaţia de Liga 4 din Zărneşti, chiar înainte de încheierea pregătirii montane.

**********************************************************************************************************************************

STEAUA. Campioana s-a reunit la Săcele sub comanda noului antrenor, Mirel Rădoi, însă din lotul „roş-albaştrilor” lipseşte unul dintre fotbaliştii care l-au costat bani grei pe Gigi Becali.

Periplul lui Gabi Matei la Steaua e un adevărat calvar pentru ambele părţi, mai ales că în anul  2011, atunci cînd acesta a fost transferat în Ghencea, la recomandarea lui Mihai Stoica, Gigi Becali a plătit pentru serviciile fundaşului dreapta 700.000 de euro către Pandurii Tg Jiu,

ACUM!!! PRIMUL TRANSFER OFICIAL AL STELEI A FOST PREZENTAT OFICIAL!!! ANUNTUL LUI ARGASEALA DESPRE TRANSFERURILE STELEI!!!

E unul dintre cei mai buni fotbalişti din Liga 1! Îl urmăresc de mult timp pe Gabi Matei şi o să vedeţi că în cel mai scurt timp el o să devină titular şi la echipa naţională.  În mod sigur, am făcut un transfer bun”spunea la vremea parafării actelor, managerul Meme Stoica.

A jucat 12 meciuri în 4 ani pentru Steaua

STEAUA. Însă, toată suflarea roş-albaştrilor a fost total dezamăgită de Gabi Matei, după ce jucătorul din Ghencea a jucat pentru Steaua în patru ani doar 12 partide oficiale.

CE TRANSFER!!! DE LA PSG, IN LIGA 1!!! CINE A DAT LOVITURA!!!

Din păcate pentru acesta, jucătorul s-a remarcat mai mult prin viaţa de noapte din Capitală şi desele accidentări. Mai mult, fostul internaţional Under 21 nu a revenit în prim planul Ligii 1 nici după ce a fost împrumutat în returul campionatului trecut la FC Braşov. Astfel, revenit sub contract cu Steaua, Mirel Rădoi nu l-a luat pe Matei în cantonamentul de la Săcele, semn că în sezonul următor nu intenţionează să se bazeze pe serviciile sale.

ULTIMA ORA!!! TRANSFERURI PE BANDA RULANTA FACUTE DE DAN PETRESCU!!! 

“Sînt accidentat! Vreau să am o discuţie clară cu Rădoi”

STEAUA, Contactat de FANATIK.RO, Gabi Matei a dezvăluit că nu a făcut deplasarea la Săcele deoarece este accidentat şi urmează la Bucureşti un program special de recuperare. Însă, după ce a văzut că în Ghencea a ajuns şi Alcenat, jucătorul ne-a mărturisit că doreşte să aibă o discuţie clară cu Mirel Rădoi despre viitorul său, după ce noul antrenor al Stelei se va întoarece din stagiul de pregătire de la munte.

DECIZIE BOMBA LUATA DE COSMIN OLAROIU ASEARA!!! TOTI STELISTII TREBUIE SA STIE ASTA!!! E FARA PRECEDENT!!!

Sînt la Bucureşti,  accidentat. Puteţi să-l sunaţi pe medicul Flavian Arămitu pentru a vă da mai multe detalii despre starea mea de sănătate. Urmez un program special de recuperare şi nu ştiu dacă voi merge cu echipa în cel de-al doilea cantonament de vară din Austria. Oricum, vreau neapărat să au o discuţie directă cu Mirel Rădoi să îmi spună bărbăteşte în faţă  care sînt planurile lui cu mine, mai ales că a fost transferat şi Alcenat…”, a spus Gabi Matei pentru FANATIK.RO.

700 de mii de euro a plătit Gigi Becali pentru transferul lui Gabi Matei

12 meciuri a jucat Gabi Matei pentru Steaua în 4 ani de contract

 

ADVERTISEMENT