Carousel hot news

STEAUA. Revenire surpriză! “Cluburile s-au înţeles deja”

Steaua este lider în Liga 1 cu un avans de cinci puncte faţă de CFR Cluj, iar specialiştii susţin că formaţia lui Constantin Gâlcă va cîştiga la pas campionatul. Chiar şi aşa, oficialii...
19.11.2014 | 14:13
ADVERTISEMENT

Steaua este lider în Liga 1 cu un avans de cinci puncte faţă de CFR Cluj, iar specialiştii susţin că formaţia lui Constantin Gâlcă va cîştiga la pas campionatul. Chiar şi aşa, oficialii din Ghencea continuă să întărească echipa, care este angrenată, în clipa de faţă, pe patru fronturi: campionat, Cupa României, Liga Europa şi Cupa Ligii. Se doreşte construirea unui lot echilibrat şi cu dubluri pe toate posturile.

Steaua şi Ceahlăul, acord pentru fundaş

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Steaua s-a înţeles cu Ceahlăul pentru transferul lui Andrei Dumitraş, care ar urma să vină în Ghencea pentru a-i face concurenţă lui Paul Papp. Fundaşul dreapta este unul dintre cei mai în formă fotbalişti din Liga 1 în acest sezon, iar evoluţiile sale i-au determinat pe oficialii din Ghencea să-l achiziţioneze. De precizat că nimeni din conducerea Stelei nu a discutat cu Dumitraş, însă este greu de crezut că apărătorul va avea pretenţii financiare exagerate şi că nu va ajunge la un acord cu oficialii din Ghencea.

ADVERTISEMENT

2.FOTBAL:VIITORUL CONSTANTA-CEAHLAUL PIATRA NEAMT, LIGA 1 (13.09.2014)

A jucat 8 partide în 2012

STEAUA. Interesant este faptul că Dumitraş nu este străin de clubul din Bulevardul Ghencea. În vara lui 2012, Gigi Becali a plătit Ceahlăului 350.000 de euro în schimbul fundaşului dreapta, însă după numai şase luni fotbalistul revenea în Moldova. Patronul Stelei a fost nemulţumit de prestaţiile lui Dumitraş şi a renunţat gratis la acesta. Totuşi, apărătorul a apucat să bifeze opt partide în tricoul roş-albastru, reuşind să marcheze un gol.

ADVERTISEMENT

Gâlcă l-a vrut pe Alcenat

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, Dumitraş nu a fost ţinta numărul unu pentru Gâlcă. Tehnicianul Stelei l-ar fi dorit pe Alcenat, dar conducătorii din Ghencea au considerat că fundaşul Ceahlăului este o soluţie mai bună şi de viitor. Apărătorul Petrolului a fost dorit în trecut şi de Laurenţiu Reghecampf, însă mutarea nu s-a mai realizat din cauza pretenţiilor financiare exagerate avute de şefii “lupilor”.

5.FOTBAL:FC PETROLUL PLOIESTI-CORONA BRASOV, LIGA 1 (7.12.2013)

600.000 de euro este cota lui Dumitraş conform site-ului transfermarkt.de

ADVERTISEMENT

12 partide a jucat Dumitraş pentru Ceahlăul în acest sezon. A marcat două goluri şi a reuşit două assist-uri

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri