Sport

STEAUA. Ţucudean, refuz PENIBIL! Acum vrea să plece după DODEL!

STEAUA. George Ţucudean a vrut să revină la Charlton mai devreme, după ce Steaua l-a anunţat să-şi caute echipă, dar oficialii englezi i-au transmis că nu au nevoie se serviciile sale!...
24.07.2015 | 12:14
STEAUA Tucudean refuz PENIBIL Acum vrea sa plece dupa DODEL

STEAUA. George Ţucudean a vrut să revină la Charlton mai devreme, după ce Steaua l-a anunţat să-şi caute echipă, dar oficialii englezi i-au transmis că nu au nevoie se serviciile sale!

STEAUA. Trecut pe linie moartă de către Mirel Rădoi, George Ţucudean nu a crezut nici în cele mai negre vise că o să dea la Steaua peste pr0blemele pe care le are acum, în momentul în care a ales să semneze cu echipa lui Gigi Becali.

Exclusiv. Gigi Becali s-a implicat personal! Decizie BOMBĂ a INSTANTEI

În aceste condiţii, după ce a ajuns să se antreneze în ultimul timp mai mereu separat de restul lotului, atacantul în vîrstă de  24 de ani a încercat zilele trecute să îşi găsească o altă echipă după ce Rădoi l-a anunţat că nu mai intră în planurile sale de viitor.

Charlton nici nu a vrut să audă

STEAUA. Surse din anturajul jucătorului stelist ne-au dezvăluit că acesta, în diperare de cauză, a forţat o revenire la Charlton, deşi cele două cluburi s-au înţeles pentru împrumutul său la echipa lui Becali pentru o perioadă de un an şi jumătate.

VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

Lui Ţucudean nu îi convine sub nici o formă situaţia în care se află acum. El caută o soluţie pentru a putea să joace în altă parte şi chiar a luat în calcul o revenire la Charlton. Însă englezii i-au transmis că nu au nevoie de serviciile lui şi i-au sugerat să încerce să îşi găsească pentru încă un an o altă echipă dacă nici la Steaua nu mai este dorit”, ne-a spus sursa respectivă.

STEAUA. Rădoi e susţinut de un fost internaţional: “Arată că e antrenor! Are idei corecte!”

Caută în China şi în ţările arabe

STEAUA. Cum Charlton l-a refuzat, George Ţucudean şi-a mandatat impresarii să-i caute o nouă echipă. FANATIK.RO a aflat că atacantului i se caută în aceste zile o formaţie în China şi în ţările arabe. “Nu este nici o ruşine să pleci să joci în China sau în ţările arabe. Reţeta financiară este pe primul loc, iar dacă prinzi un contract bun în zonele respective atunci te poţi realiza material”, ne-a mărturisit un apropiat al lui Ţucudean.