STEAUA. Becali îl bagă în echipă pe Hamroun: “Titular cu Sparta Praga”

Iuliana Spirache    Marian Popovici   
in Stiri sportive
28/07/2016, 12:05
STEAUA. Becali îl bagă în echipă pe Hamroun: “Titular cu Sparta Praga”

UPDATE, 28 iulie, ora 12:02 / Patronul Stelei, Gigi Becali a declarat că Hamroun se va antrena cu echipa şi dacă nu va fi transferat pentru 3 milioane de euro, va evolua la Steaua indiferent de părerea jucătorilor: 

Hamroun va primi o amendă, dar asta nu înseamnă că pleacă. Eu nu am avut nici o discuţie cu jucătorul. E posibil să joace în continuare la noi. Ce e cert: ori iau bani pe el, ori joacă la noi în continuare şi va lua o amendă. Dacă nu vrea, va sta în tribune 2 ani de zile.

Din moment ce pot să iau bani pe el, nu pot să îl dau pe gratis. Dacă e băiat deştept şi disciplinat, Hamroun e băiat de 20 de milioane. Dacă nu se ia după tatăl său, va pleca la o echipă mare. Dacă nu îl asculta pe tatăl său, el era deja plecat pe 3 milioane, dar s-a băgat părintele şi a spus el arabilor că rezolvă cu 1-2 milioane de euro.

Eu am o obligaţie părintească să rezolv problemele de la echipă. Le spun băieţilor, hai să ne folosim un meci sau două şi pe urmă îl vindem. Dacă Hamroun juca la Praga, aveam două goluri în plus.

El va fi titular cu Sparta Praga. Îi bate singur pe ăia”, a declarat Gigi Becali.


STEAUA. Jugurtja Hamroun a decis să îi lase pe fotbaliştii lui Laurenţiu Reghecampf la greu, chiar înaintea meciului cu Sparta Praga, scor 1-1, din turul al treilea al Ligii Campionilor.

STEAUA. Iulian Miu, fotbalist ce a cîştigat trei titluri de campion cu formaţia finanţată de Gigi Becali, a dezvăluit cum ar fi procedat în ceea ce-l priveşte pe Hamroun.

“Dacă eu eram acum la Steaua, îi băgam o talpă lui Hamroun la antrenament. M-a lăsat la greu şi i-aş fi băgat o tălpică. Aşa văd eu lucrurile. L-aş atinge puţin ca să înţeleagă mesajul: “M-ai lăsat la greu.

Eu am mers la Praga şi am tras tare”. Nu i-aş spune nimic pentru că ar şti de ce fac asta. După aceea aş merge şi aş bea o bere cu el. Oricum, cred că Hamroun se va duce în vestiar şi îşi va cere scuze şi totul se va termina sărbătorind calificarea cu o masă plătită de Hamroun”, a spus Miu la un post de televizor.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×