Fotbal intern

STEAUA. Rădoi i-a pus la slăbit: “Gata cu pastele şi porţiile duble!”

STEAUA. Mirel Rădoi va termina după partida de azi cu ASF Zărneşti primele două săptămîni oficiale în calitate de antrenor principal al "roş-albaştrilor", iar jucătorii campionilor sînt...
19.06.2015 | 14:08
STEAUA Radoi ia pus la slabit Gata cu pastele si portiile duble

STEAUA. Mirel Rădoi va termina după partida de azi cu ASF Zărneşti primele două săptămîni oficiale în calitate de antrenor principal al “roş-albaştrilor”, iar jucătorii campionilor sînt de părere că fostul internaţional este total diferit faţă de Costel Gâlcă.

STEAUA. Fostul internaţional s-a gîndit foarte bine atunci cînd a decis să pună punct carierei de fotbalist şi să accepte în aceste condiţii propunerea lui Gigi Becali de a prelua banca tehnică a clubului din Ghencea. Chiar dacă toată lumea pune non-stop placa lipsei de experienţă, FANATIK.RO a aflat că antrenorul roş-albaştrilor i-a cucerit deja pe jucătorii săi cu metodele de pregătire din cantonamentul de la Săcele.

GALERIE FOTO!!!! ULTIMUL TRANSFER A FOST PREZENTAT OFICIAL DE STEAUA!!! VEZI IMAGINI CU NOUL SUPER STAR DIN GHENCEA IN TRICOUL STELEI!!!

Antrenamentele: din nou TRX în program

STEAUA. Astfel, deşi nu a fost prezent la nici un meci pe finalul campionatului,totuşi Mirel Rădoi a observat că foştii jucători ai lui Costel Gâlcă au probleme fizice evidente pe finalul partidelor. În aceste condiţii, după ce i-a cerut lui Nicolae Dică un raport complet asupra modului de lucru al antrenorilor care au fost înaintea lui în Ghencea, finul lui Gigi Becali a ajuns la concluzia că în perioada următoare trebuie să se bazeze pe un alt mod de pregătire faţă de cel pe care fostul preparatorul fizic al roş-albaştrilor, spaniolul Julian Jimenez l-a abordat cu fotbaliştii.

SUPER TRANSFER PENTRU STEAUA! GIGI A LUAT UN ATACANT EXCELENT!

Voi reintroduce TRX-ul la antrenamente . Reghecampf şi staff-ul său a lucrat aşa, iar băieţii au avut un randament foarte bun pe toată durata campionatului. Acum au fost mari probleme pe finalul de sezon”, le-a spus Rădoi colaboratorilor săi, iar jucătorii au fost încîntaţi că vor lucra din nou în acest mod.

ULTIMA ORA!!!  S-A DECIS!!! ANUNTUL UEFA!!!! URNELE SI ADVERSARII ECHIPELOR ROMANESTI IN CUPELE EUROPENE!!!  

Surpriza: “Puteţi să mă strigaţi Mirel”

STEAUA. După vizita medicală şi după ce toţi fotbaliştii Stelei au ajuns în cantonamentul de la Săcele, Rădoi i-a anunţat şi cum pot să i se adreseze. “Băieţi, eu am 34 de ani şi sînt apropiat de vîrstă de voi. Nu ţin neapărat să îmi spuneţi Mister. Gata cu atîta Mister! Cu Gabi Tamaş am jucat la echipa naţională, iar dacă mă strigaţi Mirel consider că este ok din punctul meu de vedere. Nu am să mă supăr dacă o să îmi spuneţi aşa”, le-a spus fostul internaţional noilor săi elevi,

LOVITURĂ! STEAUA ÎŞI FACE O NOUĂ ECHIPĂ!

Disciplină: “Vreau să îmi respectaţi tot staff-ul”

STEAUA. Dacă în momentul în care a discutat despre cum i se pot adresa jucătorii a făcut-0 pe un ton amical, în schimb cînd a venit vorba despre modul de lucru cu restul oamenilor din staff-ul său Rădoi a devenit extrem de serios. “Sînt sigur că mulţi dintre voi îmi ştiţi caracterul. Cei mai tineri au aflat probabil că şi eu am venit tot de foarte tînăr în vestiarul Stelei. Însă, vă spun de la început, că din acest moment disciplina este cuvîntul de ordine. Vă asigur că o să fie un respect reciproc de ambele părţi, dar vreau să îi respectaţi, la fel ca pe mine, şi pe colaboratorii mei. Nu vreau să mai fie tot felul de discuţii şi de incidente aşa cum am auzit că au fost cu predecesorii mei “, a punctat Rădoi.

GALERIE FOTO!!!! ULTIMUL TRANSFER A FOST PREZENTAT OFICIAL DE STEAUA!!! VEZI IMAGINI CU NOUL SUPER STAR DIN GHENCEA IN TRICOUL STELEI!!!

Le-a controlat şi meniul! “Gata cu pastele şi porţiile duble!”

STEAUA. Mirel Rădoi a cerut informaţii de la oamenii săi de încredere şi ce fel de meniu serveau jucătorii pe timpul mandatului lui Costel Gâlcă. “De acum încolo, cu pastele o vor lăsa mai moale. Nu fac bine la stomac şi nu mă interesează că oamenii dinaintea mea îi lăsau pe jucători să mănînce mai multe porţii!”, a fost discuţia pe care  fostul internaţional a avut-o cu bucătarul echipei. În aceste condiţii, în cantonamentul de la Săcele, lui Rădoi i s-a prezentat încă de la început tot ce vor mînca fotbaliştii pe durata stagiului de pregătire.

TRANSFER BOMBĂ LA STEAUA: ANUNŢ OFICIAL DESPRE REVENIREA LUI KEŞERU!

Surprinşi de antrenamentele filmate

STEAUA. Noul tehnician şi-a surprins jucătorii cu modul de lucru. Aceştia au observat că Massimo Pedrazini filmează minute bune modul în care ei se antrenează. “Poate că este mai bine că Mirel doreşte să lucreze astfel, deoarece totul este bazat pe studiul video, iar el ne poate vedea ulterior în linişte mult mai atent cum ne-am pregătit în sedinţele respective. Oricum, la antrenamente vorbeşte puţin, iar cei care conduc şedinţele de pregătire sînt antrenorii secunzi. Mirel doar ne atrage  atenţia din cînd în cînd”, au comentat jucătorii, care termină astăzi primul lor cantonament cu noul antrenor.

6 membri are Mirel Rădoi în staff-ul său tehnic

9 membri avea Costel Gâlcă în propriul staff

 

Tags: