Fotbal intern

Rădoi, suspendat! Anunţul lui Gigi Becali! Ce SE ÎNTÎMPLĂ cu Mirel

RADOI SUSPENDAT DE UEFA. UPDATE ORA 14:15 / Gigi Becali a comentat în legătură cu decizia luată de UEFA. "Da, mă aşteptam la această decitie pentru că noi nu trebuia să spunem adevărul....
17.08.2015 | 17:10
Radoi suspendat Anuntul lui Gigi Becali Ce SE INTIMPLA cu Mirel

RADOI SUSPENDAT DE UEFA. UPDATE ORA 14:15 / Gigi Becali a comentat în legătură cu decizia luată de UEFA. “Da, mă aşteptam la această decitie pentru că noi nu trebuia să spunem adevărul. Trebuia să spunem că antrenor principal e Pedrazzini şi director tehnic Mirel Rădoi.

RADOI SUSPENDAT DE UEFA. Nu e nici o problemă, va sta cu mine în lojă şi va antrena de acolo. Pedrazzini va fi antrenor şi Mirel Rădoi antrenor în lojă şi o să antreneze de acolo şi cu asta basta.

VEZI AICI COMUNICATUL OFICIAL AL UEFA!!! RADOI SUSPENDAT PE TIMP NELIMITAT!!! CE A PATIT STEAUA!!!

RADOI SUSPENDAT DE UEFA. El nu are nevoie de spaţiul ăla, dar la antrenamente pregăteşte echipa în continuare pentru că nu i-au interzis să antreneze echipa. Nici nu are nevoie de spaţiu, mie îmi convine mai mult aşa că stă cu mine în lojă”, a spus Gigi Becali penzru Digi Sport.

FRF PUNE IN APLICARE DECIZIA UEFA!!! “SCHIMBAM REGULAMENTUL!!!”

–––––––––––––––––

RADOI SUSPENDAT DE UEFA. UPDATE ORA 19:00 / STEAUA. Rezultatele slabe din acest început competiţional au tensionat atît relaţia dintre patronul echipei şi  Mirel Rădoi, cît şi relaţia dintre antrenor şi fani.

RADOI SUSPENDAT DE UEFA. În timp ce fanii i-au cerut demisia tehnicianului, finanţatorul Stelei l-a criticat public pe Rădoi pentru prima oară de cînd finul lui Becali a fost instalat pe banca tehnică.

LIVE VIDEO ACUM FINALA SIMONA HALEP – BELINDA BENCIC! VEZI MECIUL ONLINE AICI!!!

RADOI SUSPENDAT DE UEFA. Unul dintre reproşurile vehemente publice ale lui Gigi Becali a fost înlăturarea lui Ţucudean, însă acest aspect a venit ca o constatare a ineficienţei de care a dat dovadă Greogory Tade, jucătorul adus pentru 500.000 euro de la CFR Cluj. “Ţucudean e mai bun de cinci ori decît Tade”, a fost ideea principală susţinută de Becali.

RADOI SUSPENDAT DE UEFA. Tamaş, motivul diferendului

RADOI SUSPENDAT DE UEFA.  Însă în culisele clubului se vorbeşte de o altă decizie a lui Rădoi care a învolburat apele în relaţia cu patronul şi care acum este un motiv de dispută: rezilierea contractului lui Gabi Tamaş!

ULTIMA ORA!!! RADOI A LUAT DECIZIA AZI!!! JUCATORII AU RAMAS MUTI CAND AU AFLAT!!!

“Becali i-a reproşat de mai multe ori lui Rădoi că nu trebuia să se dispenseze cu atîta uşurinţă de fundaş. Becali este sigur că soarta calificării în meciul cu Partizan era alta dacă Papp era înlocuit cu Tamaş”, au precizat sursele FANATIK.RO.

RADOI SUSPENDAT DE UEFA. Mesaj dur al lui Rădoi: “Faci asta, plec!”

RADOI SUSPENDAT DE UEFA. In replică, Rădoi şi-a anunţat apropiaţii că după meciul cu ASA Târgu Mureş a avut o discuţie personală cu Gigi Becali în care şi-a spus nemulţumirile şi i-a transmis un ultimatum patronului. “Dacă mai intervii o singură dată peste mine şi încerci să faci echipa, poţi să consideri că mi-am dat demisia”, a fost mesajul, conform surselor FANATIK.RO, oferit lui Becali.

RADOI SUSPENDAT DE UEFA.  ANUNTUL UEFA PENTRU STEAUA: „SUSPENDAT!!!”

RADOI SUSPENDAT DE UEFA. Acest lucru a fost transmis şi jucătorilor, care cunosc discuţia între cei doi. “Fotbaliştii au fost anunţaţi că doar Rădoi face echipa şi nici unul nu va beneficia de avantaje oferite de patron atîta timp cît este la echipă”, este dezvăluirea făcută în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

HAOS LA STEAUA!!! GATA! GIGI A DAT AFARA INCA UN JUCATOR!!! 

***********************************************************************************************************

RADOI SUSPENDAT DE UEFA. Steaua nu reuşeşte victoria cu ASA şi îşi prelungeşte perioada fără victorie pe teren propriu. Adi Popa a deschis scorul pentru roş-albaştrii, însă eroarea lui Cojocaru a costat-o victoria pe Steaua. Patronul Gigi Becali l-a făcut praf după meci pe Mirel Rădoi: 

FOTO DE ULTIMA ORA!!! SIMONA HALEP, IN COSTUM DE BAIE!!! A SARBATORIT VICTORIA CU RADWANSKA LA PISCINA!!! CE BINE ARATA CAMPIOANA NOASTRA!!!  

RADOI SUSPENDAT DE UEFA. “A fost comedie, nu vreau să îmi mai stric sănătatea la fotbal. Echipa nu are caracter, toată echipa. De ce să ţinem de 1-0? Ei nu mai vroiau să joace la 1-0. Nu mă interesează fanii. Vina e numai a lui Rădoi.

RADOI SUSPENDAT DE UEFA. Mirel e cel mai bun antrenor dar nu ştie să motiveze echipa. Eu i-am spus: vrei să vin eu la vestiar? <<Nu naşule, că nu e nevoie>> Nu mai dau nici 5 bani. Nu ştiu despre calificare, dar îmi pare rău de Ţucudean. Mîine îl chem, e mai bun de 5 ori decît Tade”, a declarat Becali.

RADOI SUSPENDAT DE UEFA. Suporterii au cerut demisia antrenorului Mirel Rădoi la finalul meciului. Tehnicianul Stelei a recunoscut că nu îi pică bine aceste scandări:

EXCLUSIV!!! “SUMI”, DAT AFARA DE LA ASTRA!!! ANTRENORUL CONFIRMA!!! “ESTE ADEVARAT!!!”

“Nu îmi pică bine să îmi strige demisia, dar sînt normale aceste scandări. Şi pe Lăcătuş l-au huiduit, însă reacţia lor e a normală. Nu avem rezultate şi au dreptate.

Chiar dacă am reuşit să marcăm, nu am reuşit să menţinem acelaşi ritm în partea secundă. Din nefericire pentru noi, nu putem să facem o greşeală fără ca adversarii să profite. Nu ne ajută rezultatele, am făcut o primă repriză bună, dar nu am menţinut nici rezultatul, nici jocul bun. Poate ne-am crezut prea repede învingători. Nu ştiu dacă Stanciu şi Alcenat vor fi pe teren cu Rosenborg. Sper să revină, voi vedea ce spune medicul.

Vreau să evit subiectul arbitrajului, nu mi-a fost teamă de arbitru. Mă gîndesc să îl împuşcăm pe Cojocaru, să îl scoatem din ţară. Să vină Felgueiras şi să apere el. Văd că nimeni nu zice ceva bun de Cojocaru. E uşor să acuzăm, dar lăsaţi-i să joace. Rosenborg e o echipă bună, redutabilă, dar noi trebuie să eliminăm greşelile.

Nu e normal să începem să criticăm aceşti jucători. Văd că e noul sport naţional să criticăm tinerii, dar ar trebui să îi lăsăm să joace. Diarrasouba nu a semnat, vom vedea dacă o va face”, a declarat Rădoi.

RADOI SUSPENDAT DE UEFA. Mirel Rădoi a purtat un război în declaraţii cu Gigi Becali la distanţă, tehnicianul avînd reacţii acide la adresa patronului său.  

“Nu cred că mă port certa cu Gigi Becali. Asta cu certatul e mai puţin valabil pentru mine! Putem să ne certăm în ghilimele, cu argumente. Nu am cînd să vorbesc cu patronul, eu nu sînt cu telefonul la mine. Simt frustrare, astă seară vom analiza lucrurile! Nu ţin de scaun, am venit să ajut Steaua. Poate nu mă prinde meciul cu Rosenborg şi o să plec pînă joi, cine ştie? Nu o să stau şi echipa să nu aibă rezultate. Poate astea sînt limitele mele în acest moment. Vom vedea în curînd ce decizie vom lua. Să vedem ce o să se întîmple, dacă mîine ne vom trezi cu jucători care în momentul de faţă se antrenează singuri. Dacă asta va fi decizia conducerii, asta este! “

“Nu mă aşteptam la rezultatele astea, mă gîndeam la mai multe puncte. Eu sper să avem un joc plăcut ochiului, să readucem suporterii la stadion”

După ce a ascultat conferinţa de presă a lui Mirel Rădoi, Gigi Becali a vrut să clarifice lucrurile. El a vorbit despre problemele de la echipă, Cojocaru şi Tade fiind luaţi la ţintă de patron: 

despre Mirel Rădoi: “Vreau să clarific nişte lucruri. Atunci cînd o echipă are meciul în mînă, nu poţi să te bagi în apărare. Vinovat e Mirel Rădoi, dar el nu pleacă pentru că nu este laş. Eu cred că cea mai mare realizare a mea la Steaua e aducerea lui Mirel Rădoi. El trebuie să înveţe la pauză să menţină concentrarea şi să motiveze jucătorii. 

RADOI SUSPENDAT DE UEFA. Eu nu mint, spun ceea ce gîndesc. Nu spun faţă în faţă, dacă cineva mă întreabă eu răspund. Mirel crede ce aţi spus voi. Această echipă este cea mai puternică şi Mirel Rădoi va deveni un mare antrenor. 

La pauză mai bine îi motivezi decît să îi informezi. Dar eu vă spun, Rădoi mănîncă fotbal pe pîine, dar e vinovat cînd echipa nu joacă. El mi-a spus: <<Eu vin antrenor, dar nu vreau să ne certăm de la fotbal!>> Nu putem să ne minţim. Nu am ce să vorbesc cu Rădoi. O să îl sun să îl întreb dacă se îndoieşte de mine. Rădoi are credit pînă la infinit. Nu mi-a plăcut de el în seara asta.”

despre Cojocaru: “E şi Cojocaru vinovat. Nu poţi tu cel mai bun portar să iei gol aşa. El se crede Maradona al portarilor, se crede Messi. Uneori pare că face prezentare de modă. Stăncioiu e mai bun de 7 ori decît Cojocaru. Mirel îi ia apărarea, însă ia goluri printre picioare.

despre ideea că Rădoi l-ar fi împrumutat cu bani: “Rădoi a venit cu banii cînd eram eu în puşcărie, însă nu aveam nevoie. I-am dat înapoi, nu se pune problema. 

despre Iancu: “Nu ajunge fotbalist, oricîte şanse ar avea. Eu i-am spus lui Rădoi: “Pe Iancu degeaba îl bagi, că ăla fotbalist nu e!” 

despre readucerea lui Ţucudean: “Eu vroiam să îl readuc pe Ţucudean, însă dacă Mirel nu vrea, nu pot să fac asta. El ia salariu de la Steaua şi Ţucudean poate să ne ajute. Uitaţi-vă la Tade.

despre Tamaş: “Cu Tamaş poate a fost gestionată prost, dar nu îmi pare rău. Disciplina e sfîntă şi nu trebuie să călcăm peste principii. Dacă ignoram, poate treceam şi peste altele. 

VIDEO! BUTE A CASTIGAT DIMINEATA PRIN KO!!! A FACUT UN MECI DE SENZATIE!!! 

despre finanţele clubului: “Banii disponibili pentru Steaua sînt un an şi jumătate. Banii de la Steaua sînt scoşi pe hîrtie, însă eu mai am 20 de milioane de luat. Cine îmi dă 20 de milioane poate să ia Steaua. Fac licitaţie publică. Le dau tot pentru 20. Nu îmi dau 20, le dau cu 15. Nu mă mai interesează celebritatea. M-am zbătut 15 ani, am fost şi la puşcărie degeaba, am şi 6 luni de închisoare din cauză că am dat bani să se joace corect un meci. Nu mai am putere să mă lupt” 

despre Chipciu: “Ce să îi faci lui Chipciu? Lui nu am ce să îi reproşez, nu îi iese. Nu am ce să fac, nu pot să mă supăr pe el” 

despre perioada de detenţie: “M-a distrus puşcăria. Mama e bolnavă şi acum. Nu e posibil să nu îmi văd familia un an şi 3 luni. Am făcut puşcărie pe nimic”