Carousel hot news

OUT de la Steaua! Rădoi NU UITĂ şi NU IARTĂ: “Ne strîngem mîinile!”

STEAUA. Campioana României a transferat nouă jucători la începutul acestui sezon competiţional, dar nu toţi fotbaliştii care au ajuns sub comanda lui Mirel Rădoi au reuşit să impresioneze,...
11.11.2015 | 00:11
OUT de la Steaua! Rădoi NU UITĂ şi NU IARTĂ:
ADVERTISEMENT

STEAUA. Campioana României a transferat nouă jucători la începutul acestui sezon competiţional, dar nu toţi fotbaliştii care au ajuns sub comanda lui Mirel Rădoi au reuşit să impresioneze, iar tehnicianul pregăteşte mai multe mutări.

STEAUA.  “În iarnă vom trage linie şi vom vedea fiecare jucător care a fost adus sau care era deja la echipă ce a adus în plus, ce nu, fără nici o urmă de regret, ne vom strînge mîinile. Avem mai multe posturi pe care vom încerca în perioada de transferuri din iarnă să aducem jucători”, a anunţat tehnicianul Stelei.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Tudorie e în pericol

STEAUA. Au mai rămas aproape 2 luni pînă la perioada de transferuri din iarnă, iar Rădoi şi-a făcut deja lista cu jucătorii pe care doreşte să îi împrumute la alte echipe din campionatul intern, sau chiar să le rezilieze contractul. În această situaţie se află şi Alexandru Tudorie. Conform surselor FANATIK.RO, tehnicianul Stelei nu este mulţumit de modul în care a evoluat tînărul atacant, iar viaţa extrasportivă a fotbalistului în vîrstă de 19 ani a făcut ca Rădoi să se gîndească serios la posibilitatea de a îl ceda în  iarnă la o altă echipă din Liga 1.  

Exclusiv. CALVAR de 1 an şi 9 luni! „Pierdusem TOT, mai ales speranţa”

“A doua oară sper să nu mai existe pentru el. Dacă va exista, nu va mai face parte din acest grup. Sper că a înţeles ce i-am spus pentru că nici nu a început bine fotbalul şi ar fi păcat să ajungă din nou într-o situaţie cum e cea în care se află acum.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu REVINE pe teren după eliberare într-un meci de GALĂ! 

Amenda pentru el nu e de 400 de euro, e mult mai mare. Trebuie să fie ultima dată cînd se întîmplă asta. Nu îmi dau seama de ce a reacţionat aşa. Dacă se repetă, poate să se meargă unde vrea el, dar nu la Steaua, nu alături de grupul ăsta”, a spus Rădoi după incidentul care l-a avut în prim plan pe Tudorie.

STEAUA. Acuzat că şi-a bătut fosta iubită

STEAUA. Atacantul “roş-albastrilor”, Alexandru Tudorie, este acuzat de fosta lui iubită că ar fi lovit-o în mai multe rînduri în timpul unei altercaţii care a avut loc în Centrul Vechi. Tînăra a depus şi o plîngere împotriva lui Tudorie la Secţia 10 şi a mers la IML pentru a obţine certificatul medico-legal prin care să demonstreze că a suferit leziuni.

LIBER pentru Steaua! Prima arenă MODERNĂ care primeşte avizul ISU 

De partea cealaltă, fotbalistul Stelei susţine că, în incidentul care a avut loc după meciul disputat de trupa lui Rădoi pe terenul celor de la Petrolul, el a avut rol de mediator şi nu de agresor într-un conflict între actuala şi fosta prietenă.

ADVERTISEMENT

1 gol a marcat Tudorie în tricoul Stelei

500.000 de euro este cota lui Tudorie, conform transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri