Fotbal intern

Fanatik confirmat: Încă un jucător, dat afară după meciul cu “U” Cluj

UPDATE.În urmă cu două săptămîni,FANATIK.RO a anunţat că Mirel Rădoi nu-l va păstra în lot , după ce l-a văzut în două amical, pe Diarassouba. Astfel, în cursul acestei dimineţi...
25.09.2015 | 13:39
Fanatik confirmat Inca un jucator dat afara dupa meciul cu U Cluj
ADVERTISEMENT

UPDATE.În urmă cu două săptămîni,FANATIK.RO a anunţat că Mirel Rădoi nu-l va păstra în lot , după ce l-a văzut în două amical, pe Diarassouba. Astfel, în cursul acestei dimineţi jucătorul care a evoluat ultima oară în Armenia a părăsit România.

Lui Diarassoba i s-a comunicat de mult decizia lui Rădoi, dar el ne-a rugat să-l mai lăsăm să se antreneze cu noi deoarece nu îşi găsea bilete de avion. Acum, că problema respectivă s-a rezolvat acest fotbalist nu se mai antrenează cu Steaua”, a mărturisit sursa FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––

STEAUA. Diarassouba nu l-a impresionat pe Mirel Rădoi în amicalul de sîmbătă cu Al Ittihad şi are şanse mici să mai fie oprit în cadrul lotului mare în perioada următoare.

STEAUA. Mirel Rădoi a căutat să profite la maximum de perioada de pauză, cu ocazia meciurilor din preliminariile Campionatului European, şi a decis să joace un meci amical la Domneşti cu Al Ittihad Kalba departe de ochii spectatorilor şi al jurnaliştilor.

ADVERTISEMENT

Pentru jocul respectiv, Rădoi a decis să convoace şi cîţiva jucători de la echipa de juniori, dar să le dea şansa să joace şi fotbaliştilor care au evoluat mai puţin în ultima perioadă.

“Diarassouba nu este ca valoare peste cei de la Steaua”

STEAUA. Astfel, în jocul cu Al Ittihad, antrenorul campionilor, Mirel Rădoi a decis să îi testeze şi pe jucătorii Diarassouba şi Bakali, cei care s-au antrenat în ultimele zile cu echipa mare. “Diarassouba se află de mai multe zile la antrenamentele echipei mari, iar el a fost folosit titular în jocul cu Al Ittihad Kalba. A mai fost testat şi la un joc amical între echipa mare a Stelei şi cea de juniori, însă nu este ca valoare peste fotbaliştii care se află acum la prima echipă. El a venit din Armenia şi campionatul acestei ţări nu este peste cel al României. Pînă la urmă Mirel Rădoi este cel care va lua decizia finală faţă de menţinerea sa la echipă, cu toate că în mare parte lucrurile sînt clare”, a încheiat sursa FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Cu Bakali trebuie să mai avem răbdare”

STEAUA. Bakali, chiar dacă nu a făcut un joc strălucit, a avut o prestaţie mai bună faţă de Diarassouba. Bakali se află în curtea Stelei de trei ani, dar joacă pentru echipa de juniori. Este tînăr şi, dacă se va avea răbdare cu el, pe viitor are toate şansele să fie cooptat în lotul echipei mari”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Niţă, singurul portar

STEAUA. Un alt amănunt interesant al amicalului de la Domneşti vine tot din tabăra Stelei. Astfel, roş-albaştrii s-au bazat între buturi doar pe Florin Niţă. Motivul? La ora respectivă ceilalţi portari din lot nu erau la dispoziţia primei echipei. Cojocaru era plecat la naţionala Under 21, Poiană era la echipa de juniori a Stelei, cea care a avut meci la Buzău, iar al patrulea portar a fost rezerva goalkeeperului de 18 ani la această dispută. Paradoxal, al cincilea portar la care se putea apela este accidentat.

ADVERTISEMENT

“Asta a fost situaţia! Băieţii glumeau şi spuneau că dacă se întîmplă ceva cu Niţă în poartă intră Marius Popa, antrenorul cu portari al Stelei”, povestesc cei prezenţi la partidă.

Cum a jucat Steaua cu Al Ittihad Kalba

Niţă – Alcenat, Râpă, Toşca, Guilherme – Tahar, Filip – Mihalcea, Stanciu, Diarassouba – Tade.

În repriza secundă, roş-albaştrii au evoluat astfel:

Niţă – Matei, Râpă, Aldea, Târnovan – Muniru, Breeveld – Simion, Stanciu, Enceanu – Tade.

În minutul 60, pentru campioni au mai intrat în teren Hamroun si Bakali.

ADVERTISEMENT