Fotbal intern

STEAUA. Rădoi l-a cerut EXPRES! Gigi Becali a făcut OFERTA!

STEAUA. Roş-albaştrii le-au făcut omologilor  de la CFR Cluj o ofertă de doar 100.000 de euro pentru Muniru convinşi fiind că oficialii echipei din Gruia o vor accepta, deoarece jucătorul se...
13.06.2015 | 23:05
STEAUA Radoi la cerut EXPRES Gigi Becali a facut OFERTA

STEAUA. Roş-albaştrii le-au făcut omologilor  de la CFR Cluj o ofertă de doar 100.000 de euro pentru Muniru convinşi fiind că oficialii echipei din Gruia o vor accepta, deoarece jucătorul se află  în ultimele şase luni de contract cu echipa care a terminat campionatul pe locul trei.

STEAUA, FANATIK.RO a anunţat pe 23 mai în exclusivitate interesul Stelei pentru jucătorul formaţiei CFR Cluj, Sulley Muniru. Astfel, după ce Gigi Becali a început campania de achiziţii, ajungînd la o înţelegere cu Alcenat şi Martinus, surse din anturajul clubului din Ghencea ne-au mărtursit că oficialii campionilor şi-au îndreptat acum atenţia şi pentru rezolvarea achiziţionării jucătorului din Gruia.

ACUM!!! PRIMUL TRANSFER OFICIAL AL STELEI A FOST PREZENTAT OFICIAL!!!ANUNTUL LUI ARGASEALA DESPRE TRANSFERURILE STELEI!!!

În încercarea de a ajunge în grupele Ligii, campionii au înaintat deja o ofertă clujenior de transfer pentru Muniru, în valoare de 100.000 de euro. De ce doar atît?

Probleme cu transferul

STEAUA, Roş-albaştrii au decis să le ofere conducătorilor de la CFR Cluj doar 100.000 de euro, deoarece jucătorul se află în ultimele şase luni de contract cu echipa din Gruia. Însă, la această oră perfectarea transferului are şi o altă mare problemă.

ULTIMA ORA!!! O NOUA LOVITURA DATA DE DAN PETRESCU!!! A LUAT UN FOTBALIST DIN CAPITALA!!!

În urma deciziei Comitetului Executiv, un jucător străin se poate transfera la o altă echipă doar dacă a jucat minimum trei ani la un club în Liga I sau are 3 selecţii la echipa naţională a ţării sale. Vom vedea cum se va rezolva acest transfer, se caută soluţia legală. Mirel Rădoi îl doreşte foarte mult pe acest jucător. El i-a spus lui Gigi Becali despre el încă de acum o lună de zile“, ne-a precizat o sursă din anturajul clubului din Ghencea.

VEZI AICI VIDEO HATTRICK-URILE LUI RONALDO ŞI LEWANDOWSKI 

VEZI VIDEO REZUMAT AL MECIURILOR INS. FEROE – GRECIA 2-1 ŞI FINLANDA – UNGARIA 0-1! 

Tags: