Fotbal intern

STEAUA. Mirel, critic cu jucătorii! “Am DEZAMĂGIT! Ne-a fost teamă!”

STEAUA. Mirel Rădoi şi-a criticat în termeni duri jucătorii pentru evoluţia din primele 45 de minute cu Trencin, din turul II preliminar al Ligii Campionilor....
15.07.2015 | 00:13
STEAUA Mirel critic cu jucatorii Am DEZAMAGIT Nea fost teama

STEAUA. Mirel Rădoi şi-a criticat în termeni duri jucătorii pentru evoluţia din primele 45 de minute cu Trencin, din turul II preliminar al Ligii Campionilor.

STEAUA. Stanciu explică secretul succesului: “Ne-a vorbit DUR!” 

STEAUA. Tehnicianul campioanei afirmă că lipsa personalităţii în joc a fost principalul motiv pentru care jucătorii Stelei nu au reuşit să îşi creeze ocazii de gol şi, mai mult, să înscrie.

STEAUA. Becali nu se mai opreşte: “Mai fac TRANSFERURI!” 

“În prima repriză nu am jucat ce am dorit, dar e bine că ne-am schimbat atitudinea în repriza secundă. Ne-a fost teamă de miza competiţiei!  Am avut personalitate în repriza secundă, dar ne-au ajutat şi jucătorii care au intrat pe parcursul meciului. Merităm felicitaţi doar prin prisma rezultatului! Din păcate, am dezamăgit prima repriză,  suferit foarte mult, ne-am precipitat. Întreaga echipă a înţeles mesajul meu de la pauză şi merită felicitări. Dar mai avem de lucru! Nu ne-au trecut emoţiile, sper ca în meciul retur să nu ne fie probleme, mai ales că o să fie mai greu, nu avem suporterii”, a declarat Mirel Rădoi la finalul partidei care asigură, în mare parte, calificarea Stelei în turul III preliminar al competiţiei.

A luat al 21-lea trofeu cu Şahtar şi avertizează Steaua: “Va fi GREU!”

STEAUA. “Tade a călătorit, nu s-a antrenat”

STEAUA. Deşi nu a dorit să laude anumiţi jucători, Mirel Rădoi a avut un mesaj special în legătură cu folosirea lui Gregory Tade, care a evoluat excelent în partida cu Trencin.

Steaua. Viitor decis la antrenament “Patronul a stabilit! N-am ce face” 

“Aveam nevoie de Hamroun, mai ales că Alex Chipciu era obosit. Pe Alex am vrut să îl schimb de la pauză, dar am zis să îl mai las puţin. Tade a făcut un joc foarte bun, mai mult a călătorit decît s-a antrenat. Şi-a arătat valoarea dacă mai avea dubii. Gigi Becali este mereu alături de echipă. Atît timp cît va fi lîngă noi, nu vom avea probleme.  Nu va fi nici un fel de problemă dacă nu vom mai aduce jucători, noi sîntem mulţumiţi de băieţi”, a încheiat Rădoi.