Fotbal intern

STEAUA – PARTIZAN. LOVITURĂ pentru Rădoi! Un TITULAR pe tuşă!

STEAUA. Staff-ul medical al roş-albaştrilor face eforturi mari pentru a încerca să-l recupereze pe ultima sută de metri pe Nicuşor Stanciu, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Stelei din...
28.07.2015 | 14:01
STEAUA  PARTIZAN LOVITURA pentru Radoi Un TITULAR pe tusa

STEAUA. Staff-ul medical al roş-albaştrilor face eforturi mari pentru a încerca să-l recupereze pe ultima sută de metri pe Nicuşor Stanciu, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Stelei din acest început de sezon.

STEAUA. Mirel Rădoi a primit veşti bune numai pe jumătate în cursul dimineţii de marţi, din partea staff-ului medical al roş-albaştrilor cu privire la jucătorii accidentaţi. FANATIK.RO a aflat că Fernando Varela este ok din punct de vedere medical, însă cu Nicuşor Stanciu sînt în continuare probleme. Din acest motiv tehnicianul campionilor a preferat să nu-l forţeze pe Stanciu la antrenamente după ce a luat în calcul o altă formulă de joc.

“Pe Varela te poţi baza, dar Stanciu încă nu este refăcut sută la sută. Îl vom mai supune la un consult medical şi la nişte teste în cursul dimineţii de miercuri, iar dacă el este bine, atunci îţi putem da şi noi ok-ul pentru folosirea lui. Oricum tot tu ai ultimul cuvînt”, i-au spus lui Rădoi colegii din staff-ul echipei.

STEAUA. JUCĂTORUL CARE A FĂCUT FURORI ÎN LIGĂ PLEACĂ LA O ADVERSARĂ!

Hamroun este gata de titularizare

STEAUA. În cazul în care Nicuşor Stanciu nu va fi recuperat pe ultima sută de metri, Mirel Rădoi îl va trimite în locul acestuia în primul “11” pe algerianul Jugurtha Hamroun.

“Este bine că avem o variantă bună pentru o eventuală înlocuire a lui Stanciu. În ultimele trei zile Hamroun s-a pregătit exemplar, parcă simţind că antrenorul va apela la serviciile lui mai mult ca sigur încă din primul minut”, a mărturisit pentru FANATIK.RO o sursă din anturajul roş-albaştrilor.

STEAUA. AMENINŢAŢI DE PARTIZAN! CE ÎI AŞTEAPTĂ PE STELIŞTI!

Cum ar putea arăta Steaua miercuri seară:

Cojocaru – Alcenat, Varela, Papp, Toşca – Muniru, Breeveld – Adi Popa, Chipciu, Hamroun –  Tade

Tags: