Fotbal intern

STEAUA. Pus la zid de un “nume” mare: “L-am REVĂZUT pe MM!”

STEAUA. Marcel Răducanu l-a sfătuit pe Mirel Rădoi prin intermediul FANATIK.RO să încerce să îşi cenzureze pe viitor reacţiile nervoase la adresa propriilor fani dacă doreşte să aibă o...
28.07.2015 | 18:14
STEAUA Pus la zid de un nume mare Lam REVAZUT pe MM

STEAUA. Marcel Răducanu l-a sfătuit pe Mirel Rădoi prin intermediul FANATIK.RO să încerce să îşi cenzureze pe viitor reacţiile nervoase la adresa propriilor fani dacă doreşte să aibă o viaţă lungă şi cît mai uşoară în antrenorat.

STEAUA. La sfîrşitul partidei cu CFR Cluj, Mirel Rădoi, aflat în drum spre vestiare, la intrarea de la tunel, a întrat în conflict cu proprii fani după ce aceştia i-au reproşat titularizarea unora dintre jucători. Surprins de camerele TV în momentul respectiv, antrenorul roş-albaştrilor i-a răspuns unuia dintre suporteri Dacă nu îţi convine, atunci pune tu un tricou pe tine şi intră şi joacă!, după care a fost luat în braţe de Marius Ianuli şi împins de la spate pe tunel pentru a evita escaladarea conflictului.

“Trebuie să înceteze cu astfel de gesturi. Se face de rîs!”

STEAUA. În aceste condiţii, unul dintre foştii mari fotbalişti ai Stelei, Marcel Răducanu, a criticat reacţia lui Mirel Rădoi, dar a ţinut să îi transmită şi lui Gigi Becali să bage serios mîna în buzunar şi să facă transferui importante dacă vrea să intre în grupele Ligii Campionilor.

STEAUA – PARTIZAN. LOVITURĂ pentru Rădoi! Un TITULAR pe tuşă!

Vă daţi seama că urmăresc aproape toate meciurile din România, dar mai ales pe cele ale Stelei. După părerea mea lipsa de experienţă l-a trădat pe Rădoi. Nu ai voie să faci aşa ceva! Pe lîngă faptul că le dai apă la moară contestatarilor tăi, mai rişti şi să te faci de rîs. Pentru un minut parcă l-am revăzut pe Mihai Stoica atunci cînd s-a dus nervos în tribună şi l-a pocnit pe acel fan. Bine că Mirel a fost oprit de cineva din staff-ul lui că, Doamne fereşte, cine ştie ce naiba se mai putea întîmpla!

STEAUA – PARTIZAN. “Ne trebuie ATITUDINE, că ne jucăm viitorul”

Eu îl sfătuiesc să revadă imaginile respective şi să se gîndească bine că aşa ceva nu are voie să facă. Eu ştiu că cei din tribună uneori mai sar calul şi îţi aduc tot felul de jigniri, dar tu trebuie să realizezi că eşti o persoană oficială a unui club de fotbal şi te mai poţi trezi şi suspendat după astfel de evenimente”, a spus Răducanu pentru FANATIK.RO.

“Cu actuala echipă nu intră în grupele Ligii Campionilor”

STEAUA. Marcel Răducanu a vorbit şi de parcursul Stelei din acest început de sezon, fiind convins că, dacă Gigi Becali nu transferă jucători mai valoroşi, Steaua nu se va califica în grupele Ligii Campionilor.

STEAUA – PARTIZAN. Reacţie oficială a sîrbilor la acuzele de blat

“V-am spus că am urmărit toate meciurile Stelei şi vreau să vă spun că actuala echipă m-a dezamăgit. Cu actualul prim unsprezece Steaua nu are nici o şansă să intre în grupele Ligii Campionilor. Dacă Muniru nu prindea şutul ăla senzaţional, dar să fim serioşi, din nimereală, acum băieţii lui Rădoi erau deja eliminaţi. Sînt convins că dacă îl mai pui pe Muniru să tragă de-o mie de ori, o să le spargă capul la spectatori deoarece în mod sigur direcţia porţii nu o mai prinde. Bagă, nene, mîna în buzunar şi fă transferuri adevărate dacă vrei să intri în grupele Ligii Campionilor. Transferă fotbalişti de calitate la echipă, nu doar aşa, de cantitate.

STEAUA – PARTIZAN. “Nu ne pot surprinde cu nimic pentru că ne-am pregătit pentru orice”

Poate vii să joci, tu, Steaua, în grupe în Germania, deşi eu nu cred că va trece de Partizan, şi o să vezi cîte îţi ei de pe la echipele din Bundesliga. Eu nu ştiu cine face strategia la Steaua, Gigi Becali sau Mirel Rădoi, dar sper că antrenorul este conştient că eu am dreptate ce spun. Stelei îi mai trebuie trei fotbalişti de mare valoare, reţineţi, de mare valoare. Poate în campionat Rădoi va rezolva situaţia cu actualul lot, dar în grupele Ligii în nici un caz”, şia încheiat tirada Marcel Răducanu.

220 de meciuri a jucat Marcel Răducanu pentru Steaua

96 de goluri a marcat Marcel Răducanu pentru Steaua

Tags: