Fotbal intern

STEAUA. Rădoi s-a simţit UMILIT de “cîini”! “A fost PENIBIL!”

STEAUA. Mirel Rădoi a început sezonul 2015-2016 ca antrenor al roş-albaştrilor, însă, din cauza rezultatelor sub aşteptări, a decis să părăsească echipa la finalul anului trecut....
26.08.2016 | 00:00
STEAUA Radoi sa simtit UMILIT de ciini A fost PENIBIL
ADVERTISEMENT

STEAUA. Mirel Rădoi a început sezonul 2015-2016 ca antrenor al roş-albaştrilor, însă, din cauza rezultatelor sub aşteptări, a decis să părăsească echipa la finalul anului trecut.

Fostul fotbalist este de părere că Gigi Becali nu se va împăca prea curînd cu Armata şi a recunoscut că s-a simţit umilit de coregrafia afişată de fanii lui Dinamo la partida Steaua – Manchester City.

ADVERTISEMENT

…despre perioada petrecută la Steaua

“Nu am plătit cantonamente. Diverse materiale, da! Saltele şi alte lucruri de care ai nevoie în viaţa unei echipe. Cred că orice antrenor face asta! Am avut un pact cu Gigi Becali, dacă un lucru nu mergea, ne strîngeam mîna şi ne despărţeam. Nu vreau să se interpreteze, dar nu mai discut cu Becali despre jucători. Prefer să-i dau răspunsuri care să nu mă implice”

…despre Stanciu

“Dacă aş avea ofertă de 10 milioane pe Stanciu, l-as lăsa să plece!. Stanciu poate să joace la orice echipă din Europa. La circuitele de forţă explozivă pe care le făceam, era primul după Chipciu. I-au ieşit meciurile, a prins încredere. Avea momente cînd dispărea din joc, era un copil. Încetul cu încetul a căpătat experienţă, maturitate în joc. E un băiat cu bun simţ, la locul lui”

ADVERTISEMENT

…despre numirea lui Daum ca selecţioner

“Nu am fost de acord cu numirea unui antrenor străin la naţională. Cînd a venit Daum, am dat telefoane şi nici măcar o persoană nu mi-a vorbit urît despre el. Mi-am schimbat părerea, e un antrenor foarte bun, un om deschis. Va avea rezultate, aşa cred”

…despre coregrafia făcută de Dinamo la partida Steaua – City

“Nu am înţeles coregrafia lui Dinamo de la meicul cu City în primă fază, nu ştiam cum să reacţionez. Nu înţelegeam ce scrie acolo! Dacă marketingul exista, nu se ajungea aici. Pentru Steaua a fost o situaţie penibilă. Să vezi <<Doar Dinamo Bucureşti>> în play-off-ul Champions League…”

ADVERTISEMENT

…despre litigiul dintre Becali şi Armată

“Nu văd prea curînd o împăcare. Nu am văzut Armata să zică un lucru bun. Steaua a fost dispusă la orice, chiar şi la o negociere. Eu o văd ca pe o răutate. Nimeni nu are de cîştigat, chiar nimeni. Armata venea cu comunicate, noi ieşeam cu acte. Vin oameni şi vorbesc aşa, cu o mare uşurinţă. Pe baza a ce? Suporterii se îndepărtează de toate stadioanele din România. Nici la Dinamo nu sînt mai mult de 5000 – 6000”

…despre licenţa de antrenor

“M-am retras de la Chişinău, le-am mulţumit oamenilor de acolo. Îmi va fi foarte greu să ajung din Dubai la Chişinău. Voi încerca la Coverciano”

ADVERTISEMENT

…despre propriile proiecte

“Am fost tentat să-mi fac Academie la Clinceni, dar lucrurile au fost puţin neclare. Am decis alături de soţie să ne mutăm, nu poţi să faci academie prin telefon. Dacă aş mai avea 2-3 oameni alături de care să fac această investiţie, cred că ar fi o soluţie”

…despre nebuniile făcute la începutul carierei

“Am făcut credit la bancă să-mi iau Bentley. Nu aveam casă, nu aveam mare lucru, dar eu am făcut credit să-mi iau maşină, numai eu puteam să fac aşa ceva!”

…ofertele primite cînd juca la Steaua

“Au fost oferte de la PAOK, pe urmă Olympiakos, Inter, a fost şi Marseille pe listă, prin Ladislau Boloni, dar suma de transfer a fost mare şi nu s-au făcut. Am vrut să plec la Al Hilal şi pentru că se petrecea ceva în mintea mea, a fost bine să ajung acolo. Am cîştigat bani, dar şi multe trofee. Asta e foarte important pentru mine!”

ADVERTISEMENT