Sport

STEAUA. E OFICIAL! Campioana l-a TRANSFERAT! GALERIE FOTO

UPDATE 15:30 / STEAUA. Aymen Tahar este  jucătorul campioanei. Acesta a ajuns la un acord cu oficialii Stelei şi semnat un contract valabil pentru următoarele 4 sezoane. ...
01.07.2015 | 00:00
STEAUA E OFICIAL Campioana la TRANSFERAT GALERIE FOTO
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:30 / STEAUA. Aymen Tahar este  jucătorul campioanei. Acesta a ajuns la un acord cu oficialii Stelei şi semnat un contract valabil pentru următoarele 4 sezoane. 

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE POZE

“Bine ai venit, Aymen Tahar!

Fotbal Club Steaua Bucureşti anunţă transferul lui Aymen Tahar, provenit de la Gaz Metan Mediaş.

Mijlocaşul de origine algeriană născut în Anglia a semnat un contract valabil pentru următoarele 4 sezoane.

ADVERTISEMENT

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi îi doreşte să aibă parte de cît mai multe succese în tricoul roş-albastru!

Aymen Tahar este un mijlocaş central de origine algeriană, născut pe 2 octombrie 1989, la Sheffield, în Anglia. Acesta şi-a început cariera la juniorii lui Sheffield United, iar în 2009 a fost împrumutat la Ferencvaros. A trecut, în 2010, la Staveley Miners Welfare, iar în februarie 2012 a semnat cu Gaz Metan Mediaş. A strîns, pînă în această vară, 95 de partide în tricoul celor de la Mediaş, pentru care a şi înscris 5 goluri şi a dat 3 pase de gol. La nivel de echipă naţională, a îmbrăcat tricoul Algeriei SUB 20, pentru care a evoluat de 5 ori şi a punctat 2 goluri.”

ADVERTISEMENT

…………………………

UPDATE 13:27 / Algerianul Aymen Tahar a bătut palma cu Steaua, iar marţi dimineaţă a efectuat vizita medicală. Fotbalistul a fost la un pas să semneze cu Slovan Bratislava, dar oferta Stelei şi intervenţia promptă a preşedintelui Argăseală l-au întors din drum.

………………………………………….

UPDATE 18:40 / Preşedintele echipei Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, a vorbit despre ultimele detalii din transferul lui Tahar la Steaua.  “Din ce am înţeles jucătorul a ajuns la o înţelegere cu Steaua. Pentru Tahar e o onoare să ajungă la Steaua şi să evolueze acolo. Cred că a fost simplu să se negocieze cu el.  Eu sînt mulţumit dacă şi jucătorul este mulţumit. Sînt sigur că o să primească un salariu mai bun decît la Gaz Metan Mediaş.

ADVERTISEMENT

El se afla în ultimele 6 luni de contract şi în această situaţie nu mai avea rost sa să îl păstrăm. Nu puteam să îi asigurăm salariul pe care îl avea la noi, el cîştiga cel mai mult la Gaz Metan. A avut un salariu pe care îl merita. A  început cu un salariu foarte mic şi a crescut pe merit.

Steaua a dat aceeaşi sumă pe care o oferea şi Slovan Bratislava, dar Steaua e Steaua. El este un fotbalist foarte serios, nu a ajuns întîmplător în România”, a spus Horoba pentru Digisport.

ADVERTISEMENT

…………………………….

UPDATE 14:00 / Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a declarat, la ieşirea din sediul LPF, unde a avut loc Adunarea Generală, că transferul lui Tahar este rezolvat. “Tahar va fi al Stelei. Ne-am înţeles cu el. Diseară va veni, iar mîine va face vizita medicală şi va semna”, a spus Argăseală.

…………………………………………………………………..

STEAUA. Ioan Horoba a dezvăluit pentru FANATIK,RO că dacă Steaua se va înţelege în 24 de ore cu Tahar atunci jucătorul nu mai trebuie să se prezinte în cursul zilei de mîine la Slovan Bratislava.

STEAUA. Transferul lui Tahar la Steaua, anunţat de Gigi Becali în această după-amiază, se află în acest moment în mijlocul unei adevărate telenovele.

ULTIMA ORĂ. UN TITULAR AL LUI RĂDOI S-A RUPT! RATEAZĂ MECIUL CU TRENCIN!?

Motivul? Pagina de Facebook a clubului Gaz Metan Mediaş l-a anunţat pe algerian ca transferat la Slovan Bratislava, dar faptul că roş-albaştrii au intrat pe fir s-ar putea să-i lase pe slovaci cu ochii în soare. De ce? Ioan Horoba, conducătorul Mediaşului, a recunoscut pentru FANATIK.RO că postarea de pe pagina clubului său este doar o scăpare, mai ales că jucătorul încă nu a semnat cu echipa din Slovacia. Astfel, dacă Steaua va reuşi în 24 de ore să-l convingă pe Tahar să nu mai plece la Slovan, iar Gaz Metan va primi de la Gigi Becali aceeaşi sumă, pe care o oferă şi slovacii, atunci jucătorul se va transfera la Steaua. (VEZI POZA CU ANUNŢUL DE PE FACEBOOK IN GALERIA FOTO DE SUS)

STEAUA. “Tahar e peste Breeveld, iar Steaua nu se va înşela”

STEAUA. Ioan Horoba, preşedintele Mediaşului, pentru FANATIK.RO: Eu nu am discutat cu Gigi Becali despre acest transfer. Am fost sunat de către Valeriu Argăseală şi de Mirel Rădoi. Le-am explicat cum stă situaţia cu acest fotbalist. La ora actuală noi, cei de la Mediaş, sîntem înţeleşi cu Slovan Bratislava, iar jucătorul trebuie să se ducă mîine, luni, acolo să parafeze actele. Sîntem înţeleşi doar verbal.

SUPER LOVITURA VERII!!! ATACANTUL DE SERIE A VREA LA STEAUA!!! EL POATE DUCE STEAUA IN LIGA CAMPIONILOR!!!

Dacă Steaua reuşeşte în 24 de ore să-l convingă pe Tahar să semneze, iar nouă ne plăteşte aceeaşi sumă pentru care am bătut palma cu slovacii, atunci băiatul e liber să meargă la Steaua. El mai are contract cu Mediaş pînă în luna februarie a anului viitor. Tahar este peste Breeveld pe care l-am avut şi noi la Mediaş, aşa că Steaua nu se va înşela dacă-l va achiziţiona”.

“Ştiu de interesul Stelei, dar încă nu am semnat”

STEAUA. Contactat telefonic de către FANATIK.RO, Tahar a comentat EXCLUSIV un posibil transfer la Steaua:

VIDEO FABULOS!!! SIMONA HALEP, ASA CUM N-AI MAI VAZUT-O NICIODATA!!! S-A DEZLANTUIT PE RINGUL DE DANS!!! 

“Momentan, eu sînt în Anglia, în vacanţă. Ştiu că Steaua mă vrea, există discuţii avansate, dar nu pot să spun la această oră că sînt jucătorul Stelei! Vedem  zilele următoare ce va fi!”

650.000 de euro este valoarea lui Tahar conform transfermarkt.com

100.000 de euro este suma pentru care Gaz Metan Mediaş s-a înţeles cu Slovan Bratislava

 

ADVERTISEMENT