Carousel hot news

STEAUA. FOTO. S-au reunit! Rădoi pleacă la Săcele cu un lot decimat

STEAUA. Mirel Rădoi şi-a început oficial luni mandatul său la Steaua. Şi va pleca după prînz, alături de jucătorii săi, de fapt numai cu o parte dintre ei, în primul stagiu de pregătire...
08.06.2015 | 00:01

STEAUA. Mirel Rădoi şi-a început oficial luni mandatul său la Steaua. Şi va pleca după prînz, alături de jucătorii săi, de fapt numai cu o parte dintre ei, în primul stagiu de pregătire al verii, la Săcele. În cursul dimineţii, „roş-albaştrii” au efectuat vizita medicală, la Institutul de Medicină Sportivă din Capitală.

STEAUA. Noul antrenor al campioanei va avea sub comanda sa numai vreo 18 jucători. Arlauskis, Prepeliţă, Bourceanu, Latovlevici şi Rusescu au terminat contractele cu Steaua, Cojocaru, Papp, Tamaş, Chipciu, Adi Popa şi Stanciu sînt convocaţi la loturile naţionale, iar Varela are unele probleme medicale. În aceste condiţii, în perioada 8-19 iunie, pentru stagiu de pregătiure de la Săcele sînt „disponibili” 14 jucători de la echipa mare, urmînd ca restul lotului să fie completat cu juniori. Printre aceştia cele mai mari şanse să meargă sub comanda lui Rădoi le au: Franc Bakalli, Alexandru Nicola, Constantinescu, Petruţ Vlad, Florin Marin, Măcriş, Onţel şi Andrei Gavrilă.

Rămîne Arămitu la echipă?

STEAUA. Pînă cînd Mirel Rădoi se va hotărî dacă va aduce un nou medic la echipă, la dispoziţia sa rămîne momentan Flavian Arămitu. “Acest doctor nu a fost adus la Steaua de Costel Gâlcă, aşa că, pînă la noi dispoziţii se află în continuare sub contract cu clubul nostru”, a declarat pentru FANATIK.RO o sursă din cadrul clubului.

LOTUL STELEI PENTRU PRIMUL CANTONAMENT:

Portari: Florin Niţă, Cristi Poiană, Alexandru Dobre

Fundaşi: Cornel Rîpă, Alin Toşca, Srgian Luchin, Guilherme, Gabi Matei

Mijlocaşi: Nicandro Breeveld, Ionuţ Neagu, Paul Pîrvulescu, Răzvan Grădinaru, Pham

Atacanţi: Gabi Iancu, George Ţucudean, Vâlceanu

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri