Fanatik Show

STEAUA. “Rădoi va avea uşa deschisă aici MEREU”

STEAUA. Valeriu Argăseală a vorbit la FANATIK SHOW, pe Look TV, despre cele mai arzătoare subiecte legate de Steaua. ...
03.12.2014 | 18:28
STEAUA Radoi va avea usa deschisa aici MEREU

STEAUA. Valeriu Argăseală a vorbit la FANATIK SHOW, pe Look TV, despre cele mai arzătoare subiecte legate de Steaua. 

STEAUA. despre posibile transferuri: “Nu am discutat absolut nimic despre Felgueiras. Este unul dintre cei mai buni din campionat, poate după Arlauskis. Dar noi nu am discutat nimic. Eu am spus că Mirel are oricînd poarta deschisă, dar am impresia că el vrea să mai rămînă acolo. Şi oricium nu poate întrerupe contractul lui. Nu ştiu cînd va fi eliberat Gigi Becali, dar aş vrea să mă întîlnesc cu el. Dacă o să fie cazul, o să mai transferăm.

STEAUA. despre negocierile pentru prelungirea contractelor: Nu este adevărat că i-am dat hîrtie lui Sănmărtean că poate să plece pe 1,5 milioane de euro. Noi vrem să continue. Negociem dacă să fie un an, sau doi. Totul depinde de cifre. Nu cred că nu apreciază faptul că forma carierei, fie şi mai tîrziu, a venit la Steaua. Cu Arlauskis a rămas să mă văd cu impresarul la începutul acestui luni să-mi spună dacă a primit o ofertă de la un club foarte mare, sau nu. Dacă are pleacă, dacă nu, nu. La echipe de genul Liverpool şi astea. Eu ştiu că salariul lui Chipciu nu-l ştie decît el şi în club. Nu putem să sărim calul în privinţa salariilor. Nu dau exemplu de jucători. 

Loading the player…

STEAUA. despre meciul cu CSU Craiova – “Pentru cei din Oltenia este un eveniment meciul cu Steaua. Pentru noi este un meci greu, la fel cum a fost şi la Botoşani. Craiova este o echipă dezinvoltă, au şi doi antrenori. Noi avem doar unul. Ar fi o surpriză să ne scoată. Nu au experienţa noastră şi nici jucători de talia celor de la Steaua

STEAUA. despre scandalul de la Mioveni-CFR Cluj: “Cred că International Board va da o reglementare în privinţa mingii date înapoi. A fost lipsă de fair-play, la noi în campionat nu s-a mai întîmplat. Cei de la Mioveni au fost lipsiţi de vigilenţă şi surprinşi de ceea ce li s-a întîmplat”.