Şumi îi distruge pe fanii stelişti! “Trebuiau călcaţi în picioare”

Ionut Neamţu    Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
16/04/2018, 12:02
Şumi îi distruge pe fanii stelişti! “Trebuiau călcaţi în picioare”

Academia Rapid a învins-o pe CSA Steaua, scor 3-1, în derby-ul din Liga 4. Partida a fost umbrită de incidentele violente de pe stadion – VEZI DETALII AICI. Marius Şumudică a fost printre foştii rapidişti care au avut parte de un baner special pe Arena Naţională. Antrenorul lui Kayserispor i-a atacat pe fanii lui CSA Steaua.

Nu se poate aşa ceva. Erau femei îmbrăcate în steward ca la farmacie. Este strigător la cer ce s-a întâmplat. Ce a făcut Erdogan în Turcia nu a făcut nimeni în România. Fanii au legitimaţii în Turcia, dacă ai făcut ceva te “încalţă” imediat. Dacă se juca pe un alt stadion ieşea măcel. Au intrat pe teren, aşa ceva nu este normal. Eu nu stau să acuz peluza de la Steaua. Suporterii trebuiau rupţi cu bătaia pentru că au intrat pe teren. Trebuiau călcaţi în picioare. Dacă sunt smardoi să se ducă pe câmp, să se bată. Cei care au organizat meciul au primit o palmă. Şi-au mirosit deodorantul de la sub braţ din cauza gazelor. Mi-a plăcut un mesaj din peluza Steaua”, a declarat Marius Şumudică pentru o televiziune de sport.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Şumudică, impresionat de fanii giuleşteni după Steaua – Rapid 1-3

Antrenorul lui Kayserispor i-a felicitat pe suporterii lui Rapid, pentru banerul postat la derby. Am văzut mesajul fanilor. Le mulţumesc rapidiştilor. Am rămas în inimile lor şi ei au rămas în inima mea. Îi felicit pentru victorie. Să dea Dumnezeu să-şi recâştige marca, palmaresul, şi să facă pasul spre prima ligă. Aţi văzut ce înseamnă Rapidul. A fost un spectacol frumos”, a mai precizat “Şumi”.

Închide ×