Cei de la Chiajna nu mai vor Steaua lui Lăcătuş. “Să nu mai vină!”

STEAUA - RAPID
Daniel Vlad   
in Stiri sportive
25/03/2018, 15:06
Cei de la Chiajna nu mai vor Steaua lui Lăcătuş. “Să nu mai vină!”

CS Steaua – Academia Rapid este meciul retur din Liga 4 aşteptat cu mare interes de galeria roş-albaştrilor, dar şi de cea a giuleştenilor. Însă după ce Marius Lăcătuş a anunţat că jucătorii săi doresc să dispute partida cu gruparea lui Schumacher pe terenul de Liga 1 al Concordiei Chiajna, (vezi detalii) iar conducerea CSA Steaua a demarat şi discuţiile cu ilfovenii, lucrurile au degenerat.

Suporterii din Peluza Sud Steaua au luat atitudine şi au ameninţat că ei nu se vor prezenta la meciul de la Chiajna deoarece acest stadion nu are nimic în comun cu spiritul roş-albaştrilor, dar nici nu oferă numărul de locuri pe care cele două galerii îl doresc. Vezi detalii. În plus ultraşii din Peluza Sud a Stelei chiar au cerut de urgenţă o şedinţă cu conducerea echipei din Liga 4 pentru a discuta mai multe lucruri cu cărţile pe faţă.

Conducerea Concordiei nu mai vrea Steaua la Chiajna!

Însă până când şefii celor la CSA Steaua se vor întâlni cu fanii şi vor lua decizia finală, preşedintele Concordiei Chiajna, Cristi Tănase a luat atitudine şi le-a transmis roş-albaştrilor un mesaj prin intermediul FANATIK. RO. Totul tinde să se transforme într-un circ, iar mie nu îmi place absolut deloc.

Am văzut şi eu reacţiile venite din Ghencea şi cred că cel mai bine pentru toată lumea este ca cei de la Steaua să nu mai vină deloc la noi la Chiajna să joace acest meci cu Rapid. Voi discuta această problemă şi cu proprietarul stadionului nostru, adică Primăria, şi voi anunţa acest lucru. Noi am vrut doar să venim în ajutorul sportului românesc şi în ajutorul unui spectacol fotbalistic.

Nu i-am chemat noi pe cei de la CSA Steaua la Chiajna. Dânşii ne-au contactat şi ne-au transmis această intenţie. Dar dacă pe suporterii din Ghencea îi deranjează numărul de locuri al stadionului nostru, atunci clubul lor se poate duce fără nicio problemă să joace pe un alt stadion. Oricum noi nu am semnat nici un act pentru disputarea jocului dintre Steaua şi Academia Rapid. Deci cel mai bine pentru toată lumea este ca Steaua să nu mai vină la noi”, a spus Tănase pentru FANATIK.RO.

Închide ×