Bilete la Steaua – Rapid se vând şi astăzi! Câţi fani se estimează că vor fi

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
14/04/2018, 17:39
Bilete la Steaua – Rapid se vând şi astăzi! Câţi fani se estimează că vor fi

Se estimează că la ora meciului vor fi 40.000 de fani, spune Cristian Cârlan, după ce au fost vândute până acum 35.000 şi casele Arenei Naţionale sunt deschise până la 19:45.

”În momentul de faţă sunt vândute, trimise prin curier sau pretipărite, ceea ce înseamnă în curs de achitare, aproximativ 33.000 de bilete. Mai adăugăm cele 1.000 de abonamente şi invitaţiile. Totalul general ocupat în acest moment este de 35.425 de locuri. S-au deschis şi casele de la Arena Naţională şi estimăm că la ora de start vor fi peste 40.000 de spectatori”, a spus, vineri, Cristian Cârlan, directorul de marketing al clubului CSA Steaua.

Lovitura de start va fi dată de cei doi căpitani ai marii echipe a roş-albaştrilor, Ştefan Iovan, căpitanul de la Sevilla, şi Tudorel Stoica, căpitanul acelei generaţii.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×