“Peste 20.000 de rapidişti! Se simte de parcă ar fi meci de Cupa UEFA”

STEAUA - RAPID
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
11/04/2018, 13:19
“Peste 20.000 de rapidişti! Se simte de parcă ar fi meci de Cupa UEFA”

 Petre Goge, unul dintre cei mai importanţi jucători de la Academia Rapid, a anunţat prezenţa a  peste 20.000 de suporteri din Giuleşti. Mai mult, acesta susţine că “Meciul cu Steaua se sinte de parcă ar fi unul de Cupa Uefa”.

“Cred că intrăm în istorie cu acest meci, la câte bilete sunt vândute. Nu mă aşteptam niciodată la o asemenea asistenţă. Ştiam că vor veni oameni, dar este un interes incredibil. Rivalitatea asta mare naşte pasiuni nebănuite. S-a creat o aură specială în jurul acestui meci. Caut şi eu să cumpăr vreo 10 bilete şi nu prea mai găsesc. Din ce am înţeles mai mult de 20 şi ceva de mii vor fi rapidişti. Astea sunt informaţiile mele, nu ştiu exact. Dar aşa se aude. Cred că vor fi mai mulţi rapidişti.

“Atmosfera este incredibilă!” 

Oricum atmosfera asta creată în jurul acesti meci e incredibilă. Se simte de parcă ar fi un meci de Cupa UEFA. N-are nicio legătură cu Liga a 4-a. E unul dintre cele mai tari meciuri în care voi fi impicat. Ambele echipe au lot peste nivelul Ligii a 4-a, poate chiar de Liga a 2-a. Suntem toţi cu gândul doar la meci. Vrem să oferim un spectacol total celor care vin să ne vadă”, a spus  Petre Goge, conform gsp.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×