Fotbal intern

Stelistul care vrea să promoveze cu Rapid: “Nu îl ajutăm pe Becali”

Ştefan Ciuculescu, actualul portar al formaţiei Academia Rapid, a mărturisit că giuleştenii vor juca în meciul împotriva echipei lui Marius Lăcătuş doar pentru orgoliul lor şi pentru culorile clubului pe care îl reprezintă, şi nu pentru interesul lui Gigi Becali, cel care nu vrea sub nici o formă ca CSA Steaua să promoveze în Liga 3.
10.04.2018 | 18:48
Stelistul care vrea sa promoveze cu Rapid Nu il ajutam pe Becali
ADVERTISEMENT

Ştefan Ciuculescu, fostul fotbalist al roş-albaştrilor,  este convins că giuleştenii vor domina fondul sonor pe Naţional Arena la meciul cu Steaua, după ce a primit informaţii că în tribune vor fi prezenţi 25.000 de suporteri ai Rapidului.

Ştefan, sâmbătă seară urmează pentru voi marele meci cu Steaua. Ce aşteptări ai de la acest joc ţînând cont de trecutul tău în tricoul roş-albaştrilor?

ADVERTISEMENT

În primul rând, vreau să spun de la început că sunt fotbalist profesionist, iar acum voi da totul pentru Rapid. Nu mai am nici o treabă cu echipa lui Gigi Becali pentru că acolo am fost legitimat în urmă cu câţiva ani, iar cu cei de la Steaua din Liga 4 am fost doar în discuţii. Eu sunt convins că Gigi Becali o să ţină cu Rapidul la acest meci, dar noi nu vom juca pentru dumnealui. Nu avem de gând să îl ajutăm. Ne ajutăm în primul rând pe noi, iar de războiul dânsului cu CSA Steaua chiar nu mă interesează.

Apropo, din ce motiv nu ai semnat cu CSA Steaua?

Am fost refuzat, dar dragoste cu sila nu se poate. Am avut nişte discuţii cu cei de la Steaua şi rămăsese să ne auzim la telefon ca să fiu anunţat când încep treaba la dânşii. Dar telefonul întârzia să mai apară şi mi-am dat seama că ceva nu este în regulă. Dar într-un final am fost sunat şi am fost anunţat că Marius Lăcătuş şi cu cei de acolo au ales o altă variantă de portar.

ADVERTISEMENT

“Meme se laudă cu cetăţeni! Să se ducă la teatru”

Cum a venit oferta de la Rapid?

Îi mulţumesc lui Daniel Niculae pentru ajutor. El mi-a propus, iar eu am zis să nu dau piciorul la şansa oferită. La început nici mie nu mi-a fost uşor, deoarece probabil suporterii mă vedeau ca pe un stelist, dar uşor, uşor ei au înţeles că eu sunt fotbalist profesionist, iar când antrenorul nostru apelează la mine eu voi intra în poartă să dau totul pentru suporterii Rapidului şi pentru culorile acestui club.

Cum vezi meciul de sâmbătă seara cu Steaua lui Lăcătuş?

O să fie un meci de care pe care, iar eu sunt convins că noi îl vom câştiga. Noi vom intra cu mare ambiţie pe teren deoarece vom avea în spate 25.000 de suporteri rapidişti. Nu exagerez cu nimic. O să vedeţi ce atmosferă o să fie pe Naţional Arena. O să vadă şi Meme Stoica în sfârşit un spectacol adevărat, nu o piesă de teatru aşa cum se derulează la meciurile lui de la FCSB de pe Naţional Arena. Păi, Meme a ajuns să se laude pe reţelele de socializare cu cetăţeni care vin la teatru? Atunci să se ducă şi Meme la teatru dacă îi place.

ADVERTISEMENT

“E invidios pe suporterii echipei lui Lăcătuş!”

Încă nu ţi-ai reglat lucrurile nici acum cu Meme Stoica?

Nu se pune problema aşa. Nu am nici o treabă cu Mihai Stoica. Tu crezi că el nu ştie care este forţa galeriei Rapidului? Tu crezi că el nu ştie că suporterii echipei lui Lăcătuş sunt cu mult peste cei pe care îi are acum FCSB? Ştie, dar este invidios şi nici nu vrea să recunoască. Crezi că nu ştie că o să fie un adevărat spectacol în tribune? Revenind la perioada mea din Ghencea pot să vă spun că au fost alte interese atunci când eram eu fotbalist acolo, iar eu nu am fost ajutat cu nimic, nici de Meme, dar nici de alţii care o puteau face. Am avut o ofertă de împrumut din Liga 1, dar nu m-au lăsat să plec. M-au trimis în ligile inferioare, deoarece ei aveau interes să fie promovat alt portar în locul meu.

Cât mai ai contract cu Rapidul?

Am semnat cu Rapidul până în vară. Aşa cred că a fost cel mai bine pentru toată lumea. Dacă vom promova, iar dânşii sunt mulţumiţi de mine să fiţi convinşi că voi semna prelungirea contractului. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat şansa să mă schimb într-un vestiar în care sunt fotbalişti precum Pancu sau Daniel Niculae. Am multe lucruri de învăţat de la aceştia.

ADVERTISEMENT

25.000 de suporteri giuleşteni sunt aşteptaţi pe Naţional Arena la meciul cu FCSB