Fotbal intern

STEAUA – RAPID. Becali, ironizat! “Noi nu umblăm cu valize!”

STEAUA - RAPID. Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul “Valiza”, iar finanţatorul roş-albaştrilor se află încarcerat la Poarta Albă după ce a mai...
20.02.2015 | 00:03
STEAUA  RAPID Becali ironizat Noi nu umblam cu valize

STEAUA – RAPID. Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul “Valiza”, iar finanţatorul roş-albaştrilor se află încarcerat la Poarta Albă după ce a mai primit o sentinţă asemănătoare ca urmare a unui schimb de terenuri cu MApN. De altfel, latinfundiarul obişnuia adversarii cu care Steaua nu avea meci în prima divizie cu scopul de a încurca formaţiile cu care clubul din Ghencea se afla în luptă directă în campionat. Imaginile cu Becali cînd fugea cu sacoşele cu bani după jucătorii Gloriei Bistriţa au făcut senzaţie în urmă cu şapte ani, iar Steaua a avut mult de suferit la capitolul imagine din cauza patronului.

“Rapid va juca spectaculos cu Steaua!”

STEAUA – RAPID. Situaţia s-a schimbat radical în ultimele luni, mai ales după ce Becali a ajuns după gratii. Gruparea din Ghencea şi-a făcut o super echipă şi nici o altă echipă din Liga 1 nu-i mai poate pune probleme. Duminică, Steaua va întîlni pe Rapid, într-un derby care la prima vedere pare extrem de dezechilibrat. Giuleştenii sînt “lanterna roşie” a campionatului, iar roş-albaştrii sînt lideri autoritari. În ciuda situaţiei din clasament, alb-vişiniii sînt optimişti că pot produce surpriza. “Sîntem încrezători! Vă asigur că Rapid va juca spectaculos, pe calea atacului. Avem jucători buni, care pot face diferenţa”, a spus, pentru FANATIK.RO, Valerii Moraru, patronul Rapidului.

STEAUA. A pierdut palmaresul?! Comunicatul oficial al clubului

STEAUA. Cum a trăit familia lui Ţucudean debutul: “Nu îi dă cadou!”

 

Jucătorii nu vor avea o primă specială

STEAUA – RAPID. Jucătorii Rapidului aşteptau cu nerăbdare o partidă cu formaţia din Ghencea în perioada cînd patronul clubului era George Copos. Boss-ul de la ANA obişnuia să meargă în vestiar înaintea fiecărui derby şi să le propună fotbaliştilor o primă consistentă în cazul unei victorii cu Steaua. Lucru care nu se va întîmpla şi acum. “Voi merge să discut cu jucătorii, să-i încurajez, dar nu vor avea vreun bonus special în cazul unei victorii. Fiecare jucător şi-a negociat singur contractul şi are trecut acolo un bonus pentru fiecare punct cîştigat. Toate meciurile sînt importante pentru noi, astfel că un derby nu este premiat în mod deosebit. Noi nu umblăm cu valize sau cu tolba cu bani prin vestiar ca alţii”, a precizat Moraru pentru FANATIK.RO.

SUPER INTERVIU: „Am cîştigat trofee şi am fost făcut BEŢIV!”

SUPER transfer la Rapid! Şi-au luat mijlocaş olandez!

 

1.250 de rapidişti pe Ghencea

STEAUA – RAPID. Galeria formaţiei din Ghencea anunţat, prin intermediul unui comunicat, că nu va fi prezentă la partida cu Rapid din cauza problemelor pe care clubului lui Gigi Becali le întîmpină cu sigla. Faptul că rivalii vor lipsi de pe stadion nu-i va împiedica, totuşi, pe suporterii din Grant să fie prezenţi la derby. “Fanii vor primi 1.250 de bilete, vineri vor fi ridicate şi vor fi puse în vînzare la Fan Shop-ul din incinta Stadionului Giuleşti. Nimeni nu va primi separat bilete, se vor putea achiziţiona, la vedere, de la case”, a spus, pentru FANATIK.RO, Calerii Moraru.

Partida Steaua – Rapid se va disputa duminică (ora 20:30) şi va putea fi urmărită în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

5 lei costă cel mai ieftin bilet la partida Steaua – Rapid