Steaua – Rapid nu se joacă pe Ghencea! Stadionul va fi demolat

Carmen Badulescu    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
20/03/2018, 10:23
Steaua – Rapid nu se joacă pe Ghencea! Stadionul va fi demolat

Reprezentanţii echipei de fotbal a CSA Steaua au solicitat ca partida din 18 aprilie cu Rapid să se joace pe Ghencea, ca un ultim meci disputat în “Templu”, înainte ca acesta să fie demolat. Cererea “roş-albaştrilor” nu a avut un răspuns favorabil, iar stadionul va fi dat către CNI:

“În perioada imediat următoare, stadionuld e fotbal “Steaua” va fi predat către S.C. Compania Naţională de Investiţii C.N.I., instituţie care se va ocupa de lucrările de demolare şi recosntrucţie a noului stadion. Calendarul de demolare depinde de calendarul de desfăşurare al procedurilor de achiziţie pentru serviciile de proiectare şi execuţie a lucrărilor de deomlare către C.N.I

Nu poate găzdui meciuri

Referitor la posibilitatea ca stadionul de fotbal Steaua să găzduiască meciuri de fotbal, precizăm faptul că în baza concluziilor Procesului verbal de omologare întocmit în data de 08.03.2016, de către o comisie mixtă, formată din reprezentanţi ai Ligii Profesioniste de Fotbal, Direcţia Generală a jandaremeriei Muncipiului Bucureşti, Direcţia pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti, Inspectoratul Situaţiilor de Urgenţă şi CSA Steaua Bucureşti, astadionul a fost declarat ca fiind “neomologat”, faptu pentru care nu se mai pot desfăşura competiţii sportive pe acest stadion.”, se arată în comunicatul de presă emis de Biroul de Relaţii Publice al CSA Steaua Bucureşti.

 

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×