Cele mai citite

Oficial! Steaua – Rapid, pe Arena Naţională: “30.000 de fani!”

Daniel Pancu a anunţat că derby-ul Steaua - Rapid se va disputa în aprilie, pe Arena Naţională.
26.02.2018 | 11:11
Oficial! Steaua - Rapid, pe Arena Naţională:
ADVERTISEMENT

Primul derby al anului din Liga 4, Steaua – Rapid, se va juca pe 13 aprilie, iar gazdele partidei vor ca meciul să se joace pe cel mai mare stadion al ţării.

Şi oaspeţii ştiu de demersurile Stelei, iar Daniel pancu a vorit de acest subiect: “Steaua – Rapid se va juca la o săptămână după Paşte, pe Arena Naţională. Sperăm să avem o asistenţă de 30-40.000 de fani“, a spus Daniel Pancu la un post de televiziune.

“Am semnat un protocol cu Rapid”

Cristian Petrea a anunţat că se va face tot posibilul pentru ca meciul săs e bucure de o asistenţă ridicată: “Este posibil ca returul cu Academia Rapid să se joace pe Arena Naţională. Noi am semnat un protocol cu Rapid, astfel încât ca returul să se desfăşoare aproape în aceleaşi condiţii. Sunt patru stadioane care îndeplinesc anumite condiţii şi vom lua cea mai bună decizie, astfel încât suporterii şi echipa să beneficieze de tot sprijinul.

ADVERTISEMENT

Deja proiectul nostru nu mai e proiect, e o certitudine şi o realitate. Ne dorim să ne indeplinim obiectivele asumate, astfel încât în 2020 să ne bucurăm de o echipă în prima ligă cu o infrastructură de excepţie. Nu e nicio problemă, cunoaştem ce spune legea şi vom face toate demersurile astfel încât atunci când vom promova din punct de vedere sportiv să fim în formă organizatorică care să ne permită participarea în Liga I. Nu ştiu, vedem dacă va fi o fuziune, analizăm toate variantele pentru ca echipa să fie acolo unde trebuie”, spune Petrea.

Partida Steaua – Rapid se va juca pe 13 aprilie şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri