Galerie foto. Duelul galeriilor! Bannere, coregrafii şi jigniri

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
14/04/2018, 20:51
Galerie foto. Duelul galeriilor! Bannere, coregrafii şi jigniri GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Înainte de începerea meciului Steaua – Rapid, galeria giuleştenilor a afişat următoarele bannere: ”A noastră nebunie vişinie, cea mai frumoasă din întreaga Românie” şi ”No Şumi, No Story” şi au fluturat un steag pe care apărea chipul antrenorului Marius Şumudică.

De asemenea, rapidiştii au făcut o coregrafie 3D în care apăreau foste glorii ale clubului, dar spectacolul lor a fost aflat de stelişti care au răspuns cu bannerul ”Nişte garoi pe scripeţi spânzuraţi”.

Ilie Dumitrescu, jignit la Steaua – Rapid

Înainte de startul partidei Steaua – Rapid, suporterii gazdelor au mai afişat următoarele bannere: ”Voinescu, istorie, blazon, magie şi furtună pe gazon”, ”Asia Express mai bine se filma în Giuleşti / Junglă urbană, colibe şi Peşti”, ”În liga a 4-a din cauza unui sistem defect / Urmăm acelaşi ideal fără niciun regret”, ”Absolvenţi de puşcărie v-aţi făcut Academie” şi ”Degeaba v-aţi pus nume de Academie că tot şcoala vieţi pe diplome vă scrie”.

De sarcasmul fanilor stelişti nu a scăpat nici fostul internaţional Ilie Dumitrescu, care a declarat în mai multe rânduri că pentru el echipa lui Gigi Becali ester adevărata Steaua.

Închide ×