Video. Propunere înainte de Steaua-Rapid. “Sunt de acord să se împartă cheltuielile!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
28/03/2018, 17:35
Video. Propunere înainte de Steaua-Rapid. “Sunt de acord să se împartă cheltuielile!”

Daniel Pancu a vorbit despre derby-ul din Liga 4 dintre CSA Steaua şi Academia Rapid care va avea loc pe 13 aprilie, iar atacantul cere ca partida să aibă loc pe “Arena Naţională” şi a explicat de ce. Rapidistul este sigur că fanii din Giuleşti vor umple cel mai mare stadion din România.

Mai mult, Daniel Pancu este de acord ca veniturile şi costurile jocului dintre CSA Steaua şi Academia Rapid să fie îmbărţite celor două formaţii. Iniţial, oficialii militarilor au declarat că vor ca partida să se joace la Chiajna, dar s-a iscat un adevărat scandal – vezi detalii. 

Se joacă Steaua – Rapid pe “Arena Naţională”? “S-ar acoperi costurile!”

teaua e o echipă bună, dar voi continua să spun că noi suntem favoriţi. Ar fi normal ca meciul să se dispute pe un teren mai mare. Mizez pe mulţi rapidişti dacă se va juca pe Arena Naţională. Vor veni peste 10.000 de rapidişti dacă s-ar juca pe Arena Naţională, sunt convins că s-ar acoperi costurile fără probleme. Ştiu că urma să se facă o adresă să plătim fiecare câte jumătate din taxă şi să se împartă banii din vânzarea biletelor. Sunt de acord să se împartă cheltuielile, dar şi veniturile”, a spus Pancu.

Închide ×