Programul returului în Liga 4! Când se joacă Steaua – Rapid

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
10/01/2018, 21:14
Programul returului în Liga 4! Când se joacă Steaua – Rapid GALERIE FOTO

Cel mai aşteptat meci din Liga 4, derby-ul Steaua – Rapid, va avea loc pe data de 13 aprilie, când “roş-albaştrii”” vor fi gazdele acestei partide. În reluarea campionatului, echipa coordonată de Marius Lăcătuş va avea un progam foarte uşor, urmând ca în primul meci să joace în deplasare, cu Venus Bucureşti, apoi în etapa următoare va sta, având în vedere că Sportul Studenţesc s-a retras din competiţie.

În partida din tur, care s-a disputat pe Giuleşti, derby-ul a fost unul mai încins ca niciodată. S-a terminat la egalitate, 1-1, au fost două eliminări şi o atmosferă nebună, care l-a impresionat şi pe Mircea Lucescu:

“O atmosferă extraordinară, vedeţi ce înseamnă publicul, influenţează şi calitatea jocului şi ritmul jocului. Ambele echipe nici nu mi s-au părut să fie echipe de Liga a IV-a”.

 VEZI PROGRAMUL COMPLET ÎN GALERIA FOTO

Ştirea MOMENTULUI

Franţa – Peru 1-0. Live video la CM 2018. Mbappe deschide scorul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.