Va fi show! Câte bilete s-au dat la Steaua – Rapid! Se vând şi la case

Carmen Badulescu    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
13/04/2018, 16:26
Va fi show! Câte bilete s-au dat la Steaua – Rapid! Se vând şi la case

Steaua – Rapid a trezit interesul multor români! Fanii celor două echipe au achiziţionat 35.425 de bilete, iar organizatorii au scos astăzi la vânzare tichete şi la casele celui mai mare stadion din ţară, unde se va juca derby-ul din Liga 4.

CSA Steaua pregăteşte surprize pentru suporterii “roş-albaştrilor”. Înainte de fluierul de start, gloriile Stelei vor arunca 100 de mingi cu autografe în tribunele Arenei Naţionale.

Vor prezenta CCE la Steaua – Rapid

Pentru că derby-ul este unul încărcat de emoţie, organizatorii au decis să le prezinte celor prezenţi pe Arenă trofeul cucerit de generaţia ’86 a Stelei, la Seviila, Cupa Campionilor Europeni. “Vor veni şi suporteri ai celor de FCSB. Şi ei vor să vadă acest meci, vor lăsa deoparte orice antipatie faţă de Steaua noua, zic aşa pentru că e înfiinţată de câteva luni. Cu timpul, dacă vom urca în fiecare divizie, dacă vom ajunge în Liga 1, mulţi dintre ei vor reveni alături de noi”, a spus Ştefan Iovan.

Partida Steaua – Rapid se va juca sâmbătă, de la ora 19.45 şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×