Video. Pregătiri speciale pentru derby-ul din liga 4. Militarii sunt gata de show

STEAUA - RAPID
Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
13/04/2018, 07:48
Video. Pregătiri speciale pentru derby-ul din liga 4. Militarii sunt gata de show

Derby-ul CSA Steaua – Rapid va avea loc sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 19.45, iar oficialii echipei coordonate de Marius Lăcătuş au decis ca militarii să prezinte un exerciţiu demonstrativ în timpul pauzei de pe “Arena Naţională”. VEZI VIDEO MAI JOS!

“Militarii din Detaşamentul Drill-Team al Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul” se antrenează pentru ca exerciţiul de mânuire a armamentului să fie perfect sincronizat. Sâmbătă, 14 aprilie, în pauza meciului Steaua Bucureşti – Academia Rapid, pe Arena Naţională, militarii vor prezenta un exerciţiu demonstrativ”, apare pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naţionale.

Fanfara militară va intona imnul României

Mai mult, înainte de începerea meciului CSA Steaua – Rapid, fanfara militară va intona imnul României, iar 100 de mingi cu autografele eroilor de la Sevilla vor fi şutate către public de către foştii jucători ai Stelei – vezi detalii.

Ştirea MOMENTULUI

Cine transmite la TV Valencia – Juventus, din grupele Champions League! “Liliecii” nu se tem de Ronaldo

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×