Fotbal international

Live Steaua – Rapid Viena, meci de totul sau nimic pentru echipa lui Dică

Live Steaua  Rapid Viena meci de totul sau nimic pentru echipa lui Dica

Steaua – Rapid Viena, se joacă joi, 30 august, de la ora 21:30. Partida se poate vedea live video online pe Pro TV. Confruntarea contează pentru manșa retur din playoff-ul preliminariilor Europa League și începe de la scorul de 3-1 pentru austrieci, după partida disputată joia trecută la Viena.

Atunci, Rapid a făcut un meci foarte bun, a dominat tactic o bună parte din joc iar contraatacurile năucitoare ale trupei antrenate de Goran Djuricin a adus mult deranj în defensiva roș-albaștrilor. Knasmuller, Sonnleitner și Schwab, respectiv Harlem Gnohere pentru FCSB au fost marcatorii golurilor în meciul disputat în capitala Austriei.

Live Video Steaua – Rapid Viena, online pe Pro Tv

Partida dintre Steaua și Rapid Viena va fi transmisă live video de la ora 21:30 de către cei care au drepturile de televizare ale partidei, respectiv Pro Tv. De altfel, televiziunea cu pricina a transmis și meciul tur al playoff-ului Europa League. FANATIK.RO te va ține la curent cu cele mai importante faze VIDEO din meci, iar dacă vrei să vezi live stream Steaua – Rapid Viena, o poți face online de pe telefonul sau laptopul tău accesând acest LINK.

Când se joacă Steaua – Rapid Viena, Live Stream la TV Online

Sunt mai multe variante prin care poți vedea live online Steaua – Rapid Viena. Ai AICI o altă modalitate de a urmări partida în format Live Stream. Va fi un meci foarte dificil pentru Steaua iar antrenorul Nicolae Dică a recunoscut că formația austriacă este o nucă tare„Trebuie să facem un meci perfect mâine seară ca să reușim această calificare. Îmi place că plecăm cu șansa a doua, fiindcă sunt puțini care cred în noi, dar eu am mare încredere în jucători. Sper că la ora jocului vom avea acea atitudine pe care eu mi-o doresc mereu. I-am văzut pe Rapid Viena și la jocul tur. Pe tranziția pozitivă sunt foarte buni. Pe tranziția negativă va trebui ca noi să recuperăm mingea foarte repede și să încercăm să facem un meci mare”, a spus Nicolae Dică.

Echipele probabile Steaua – Rapid Viena. Absențe importante în ambele echipe

Ambele formații au absențe importante înainte de duelul decisiv pentru milioanele de euro din grupele Europa League. Astfel, FCSB nu se va putea baza pe Cristi Bălgrădean. Portarul titular al FCSB s-a accidentat în partida cu Viitorul, iar locul său va fi luat între buturile FCSB de Andrei Vlad. De altfel, cel poreclit „Messi al portarilor” a și impresionat în ultima partidă din campionat, când „i-a scos” pe steliști în mai multe momente importante. Totodată, FANATIK.RO a aflat că din lotul de 18 pentru acest meci vor lipsi Olimpiu Moruțan, Antonio Jakolis și Kamer Qaka.

De partea cealaltă, Berisha este suspendat după cartonașul roșu din manșa tur și ar putea fi înlocuit de românul Andrei Ivan. De asemenea,  Boli Bolingoli-Mbombo s-a accidentat la antrenamentul oficial și nu va mai fi disponibil pentru trupa lui Djurinic.

Echipe probabile

Steaua: Vlad – R. Benzar, Planic, Bălașa, Stan – Pintilii, Filip – Roman, Tănase, Teixeira, Gnohere

Rapid Viena: Strebinger – Potzmann, Barac, Sonnleitner, Muldur -Schwab, Ljubicic – Murg, Knassmuler, Andrei Ivan – Alar

Steaua – Rapid Viena, playoff-ul Europa League, cote și ponturi la pariuri

Steaua are o cotă de 2.14 la victorie, în timp ce Rapid Viena are 3.60. Un egal îți poate aduce un câștig de 3.85 ori mai mare. În schimb, casele de pariuri nu au încredere prea mare în vicecampioana României în ceea ce privește șansele de calificare. Steaua are o cotă de 4.50 că ar putea ajunge în grupe, în timp ce Rapid Viena are o cotă de numai 1.20 la calificare.