Fotbal intern

Reghe SCHIMBĂ foaia! JUMĂTATE din echipă OUT!

Steaua s-a calificat în finala Cupei României, însă Reghecampf va avea probleme serioase în a alcătui primul "11" pentru partida din campionat, contra Viitorului, de luni (21:00, Digi Sport 1)....
18.04.2014 | 10:33
Reghe SCHIMBA foaia JUMATATE din echipa OUT

Steaua s-a calificat în finala Cupei României, însă Reghecampf va avea probleme serioase în a alcătui primul “11” pentru partida din campionat, contra Viitorului, de luni (21:00, Digi Sport 1).

La partida cu SC Vaslui, ultima din Liga 1, Tănase, Gardoş şi Piovaccari au încasat cîte un cartonaş galben şi vor fi suspendaţi pentru disputa contra grupării patronate de Gică Hagi. De pe teren ar mai putea lipsi şi Varela, care la partida cu Dinamo, din semifinalele Cupei României, a fost înlocuit cu Prepeliţă din cauza unei accidentări. În aceste condiţii, antrenorul “roş-albaştrilor” va trimite pe teren o formulă de echipă în care se vor afla mai mulţi jucători obişnuiţi în Ghencea cu banca de rezervă. De precizat că, după cartonaşul galben primit cu SC Vaslui, Tănase este lider într-un top al avertismentelor, cu 11 “bucăţi”. Piovaccari şi Gardoş, suspendaţi şi ei pentru partida cu Viitorul, au patru, respectiv şapte cartonaşe galbene.

Intră Rîpă în locul lui Varela

Dacă nu va putea fi recuperat în timp util, locul lui Fernando Varela în banda stîngă a apărării va fi luat de Cornel Rîpă. Fostul fundaş al Oţelului a bifat doar două partide în acest sezon în Liga 1, în care a totalizat 80 de minute. De asemenea, în locul lui Gardoş, Reghe îl va trimite, cel mai probabil, pe Mihai Pintilii. Nu ar fi pentru prima dată cînd căpitanul Stelei ar juca în centrul apărării. În ianuarie, contra nemţilor de la Werder Bremen, terminat la egalitate, scor 0-0, Pintilii a jucat ca fundaş central şi s-a achitat perfect de sarcini. La partida amicală respectivă, internaţionalul român a făcut cuplu în defensivă cu Szukala.

Schimbări şi la mijloc

În locul lui Pintilii, Reghecampf îl va trimite ca închizător pe Prepeliţă, un fotbalist polivalent, care va face pereche cu Lucian Sănmărtean, revenit ca titular după ce a fost suspendat pentru partida cu SC Vaslui. În fine, în spatele atacantului Keşeru, care va reveni ca titular, vor evolua Popa, Stanciu şi Chipciu, ultimul avînd rolul de a face uitată absenţa lui Tănase din partea stîngă a liniei mediane.

Va fi iarăşi “omenie”?

Viitorul Constanţa se află pe un loc retrogradabil, iar gurile rele susţin că scenariul din sezonul trecut, cînd Steaua a pierdut pe teren propriu cu scorul de 2-5, are şanse mari să se repete. “Roş-albaştrii” au un avans de şase puncte faţă de Astra, însă este greu de crezut că o vor lăsa mai moale contra constănţenilor, avînd în vedere că titlul nu este, încă, jucat. În meciul din sezonul trecut, Steaua a trimis pe teren o garnitură în care au apărut mai multe rezerve, iar Viitorul a defilat contra grupării din Ghencea. “Nu a fost blat, a fost omenie”, a susţinut Gigi Becali la finalul partidei respective.

Cum ar putea arăta Steaua: Tătăruşanu – Rîpă, Pintilii, Szukala, Latovlevici – Sănmărtean, Prepeliţă – Popa, Stanciu, Chipciu – Keşeru
P: Pariază LIVE cu Unibet. Bonus de 150 ron la înregistrare!