STEAUA. Scandal în vestiar! Reghe a luat FOC: “Cum e posibil?”

Iuliana Spirache    Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
29/07/2016, 00:01
STEAUA. Scandal în vestiar! Reghe a luat FOC: “Cum e posibil?”

STEAUA. Jugurtha Hamroun a fost scos din lotul vicecampioanei României pentru meciul cu Sparta Praga, scor 1-1, din turul al treilea al Ligii Campionilor, toate acestea după ce mijlocaşul algerian a ales să nu se prezinte la antrenamentul tactic ce a avut loc înaintea partidei şi să plece din România.

STEAUA. La finalul paridei cu Sparta Praga, Gigi Becali a anunţat că este dispus să-l ierte pe Hamroun şi că algerianul va juca în manşa retur a întîlnirii cu formaţia din Cehia, iar joi Hamroun s-a antrenat deja cu trupa lui Reghe fiind anunţat titular în partida retur. Decizia luată de finanţatorul Stelei nu a fost pe placul steliştilor, iar primul care a criticat dur comportamentul lui Hamroun a fost Gabi Tamaş.

STEAUA. Reghe, dezamăgit de declaraţiile lui Tamaş

STEAUA. Fundaşul a spus că dacă Hamroun va fi iertat, atunci va proceda şi el la fel ca mijlocaşul – vezi mai multe detalii. Declaraţia făcută de Gabi Tamaş nu a fost pe placul lui Laurenţiu Reghecampf, cel care a aflat despre atacul fundaşului în conferinţa de presă care a avut loc la finalul meciului cu Sparta. “Gabi, probabil, a plătit acelaşi lucru, dar la momentul respectiv nu eram eu antrenor. Dacă anumiţi jucători au o problemă, trebuie să o discute cu mine şi nu cu dumneavoastră”a spus Reghe.

STEAUA. Şedinţă la finalul partidei

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Laurenţiu Reghecampf, antrenorul vicecampioanei României, a decis să facă o şedinţă în vestiar după meciul cu Sparta. Tehnicianul le-a transmis jucătorilor săi că nu îşi doreşte ca aceştia să mai ofere declaraţii şi să-i pună pe ceilalţi coechipieri într-o postură proastă şi că îşi doreşte ca problemele să se rezolve în cadrul lotului. Totodată, Reghe nu i-a reproşat nimic lui Gabi Tamaş despre declaraţiile făcute la adresa lui Jugurtha Hamroun.

“Lui Reghe nu îi place ca jucătorii să îşi spele rufele în public şi a ţinut să le vorbească la finalul meciului. A făcut o scurtă şedinţă în care a vorbit despre parcursul din meciul cu Sparta şi le-a transmis fotbaliştilor săi că nu îşi doreşte să mai aibă loc momente în care să facă declaraţii răutăcioase în public”, a spus o sursă FANATIK.RO.

1.500.000 de euro este cota lui Hamroun, conform transfermarkt.com

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×