Fotbal intern

STEAUA. REGHE: “Tudorie ne va ajuta la cărat bagaje”! Ce zice finanţatorul Stelei

STEAUA. UPDATE. Gigi Becali a vorbit despre situaţia lui Alex Tudorie, jucător criticat dur de Laurenţiu Reghecampf într-o conferinţă de presă....
07.12.2016 | 12:44
STEAUA REGHE Tudorie ne va ajuta la carat bagaje Ce zice finantatorul Stelei
ADVERTISEMENT

STEAUA. UPDATE. Gigi Becali a vorbit despre situaţia lui Alex Tudorie, jucător criticat dur de Laurenţiu Reghecampf într-o conferinţă de presă.

“Pe Tudorie l-a trimis la echipa a 2-a pentru că valoare de echipa a 2-a are el. Te aduce înapoi dacă vede că meriţi, te ceartă. Are calităţi, dar acum e de echipa a doua, dar nu are cum să nu joace într-un an sau doi, Reghe a făcut o metaforă cu bagajele”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

STEAUA. UPDATE. Atacantul roş-albaştrilor, Alexandru Tudorie a jucat sîmbătă după-amiază pentru Steaua II în partida împotriva echipei din Aninoasa. Tudorie a marcat o dată, dar Steaua II a pierdut cu 2-1.

FANATIK.RO a aflat că, la finalul jocului cu Aninoasa, lui Tudorie i s-a transmis ce declaraţii a făcut Reghecampf despre el în conferinţa de presă. Jucătorul era foarte afectat.

ADVERTISEMENT

Alex şi-a amintit şi le-a povestit apropiaţilor că, după cantonamentul din vară, Reghecampf şi Meme i-au transmis lui Gigi Becali că din Tudorie şi din Ovidiu Popescu va scoate mulţi bani atunci cînd o să îi vîndă în străinătate.

Chiar Gigi Becali a ieşit apoi cu o declaraţie pompoasă şi a afirmat că o să obţină pe Tudorie 100 de milioane de euro! Fotbalistul era afectat că acum antrenorul şi managerul nu-l mai apără şi uită cum se rugau de el să joace fundaş central cînd Steaua avea mari probleme în defensivă.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. Alexandru Tudorie nu face parte din lot pentru partida cu Pandurii. Atacantul a fost trimis la echipa a doua, staff-ul tehnic fiind nemulţumit de prestaţiile sale din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf l-a distrus pe Alexandru Tudorie în cadrul unei conferinţe de presă, semn că între cei doi s-a produs o ruptură iremediabilă.

“Tudorie e la echipa a doua. Cînd o să avem bagaje de cărat, o să-l chemăm şi ne va ajuta. Este bine, înalt, frumos, acum e la echipa a doua. Să joace acolo. A avut şanse. Cînd l-am introdus titular, am fost întrebat de ce nu joacă Golubovic”, a spus Reghecampf.

STEAUA. Inclusiv Gigi Becali, patronul roş-albaştrilor, l-a atacat dur pe Tudorie: „Cînd joacă Steaua, se joacă numai la o poartă. Dar noi evoluăm cu un om în minus pentru că sîntem obligaţi să jucăm cu Tudorie. Jucător atît de slab nu am văzut”.  

ADVERTISEMENT