STEAUA. Reghe a dus jucătorii în club! “Te omor! Eşti diavolul cu chip de înger!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
04/08/2016, 19:29
STEAUA. Reghe a dus jucătorii în club! “Te omor! Eşti diavolul cu chip de înger!”

STEAUA. Mihai Stoichiţă l-a avut pentru o perioadă elev pe Laurenţiu Reghecampf la gruparea roş-albastră şi a povestit un episod incredibil care l-a avut în prim plan pe actualul antrenor al vicecampioanei României.

“De la Steaua, Reghe a plecat la Loveci, în 1999. El este un băiat dezgheţat şi inteligent. Trebuia să fii mereu atent cu el pentru că tot timpul îţi scăpa de sub control. Avea iniţiative şi era într-un fel liderul celor tineri. În acea perioadă am beneficiat de o generaţie tînără, care urma să participe la Campionatul European.

Erau Dănciulescu, Ciocoiu, Miu, Roşu, Cătălin Munteanu, Reghe, Denis Şerban şi Sabin Ilie. Erau extrem de talentaţi, dar şi zvăpăiaţi. Pe Reghe l-am caracterizat ca fiind «diavolul cu chip de înger». Le ziceam asta tuturor despre el pentru că îi mobiliza pe ceilalţi pentru acţiunile externe.

Îmi aduc aminte că după un 1-1 cu Rapid le-am spus să stea liniştiţi pentru că urma meciul cu Dinamo, care avea echipă bună atunci. Ei seara au fost la un local, iar la meci, în primul sfert de oră, ne-a cam încins Dinamo. Şi lui Reghe, care era în faţa mea, i-am strigat: «Te omor, Reghe! Ce-ai făcut? I-ai dus pe ăştia în club». Noroc cu Rotariu că i-a descătuşat şi până la urmă am câştigat cu 5-0″, a dezvăluit Stoichiţă.

Ştirea MOMENTULUI

UEFA a numit cei trei finaliști pentru jucătorul anului. Pentru prima oară lipsește Messi!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×