Steaua. Reghe, anunţul momentului “Probabil VOR PLECA şi ei!”

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
05/08/2016, 00:06
Steaua. Reghe, anunţul momentului “Probabil VOR PLECA şi ei!”

STEAUA. Antrenorul vicecampioanei, Laurenţiu Reghecampf, a discutat despre meciul cu Sparta Praga, dar şi despre planurile de viitor pe care le are alături de echipa roş-albastră.

Reghecampf despre viitorul adversar din Ligă: “Mi-aş dori să pic cu o echipă contra căreia să am şanse, nu cu City. Guardiola se impune repede la orice echipă la care ajunge. Aş vrea să dau mîna cu Guardiola, dar cînd sîntem calificaţi în grupele Ligii Campionilor. Sper să avem şansa ca să jucăm cu Ajax, Porto”

…….viitorul lui Stanciu: “Pe mine nu mă interesează ca Stanciu să fie vîndut, important e că are evoluţii din ce în ce mai bune. Eu nu mă pot opune cînd vin oferte bune, eu îmi doresc jucători care vor să rămînă la echipă, să se concentreze, să fie motivaţi. O să-i vină momentul şi lui Stanciu. Dacă o să aibă oferte şi patronul o să accepte, eu nu mă pot opune. Şi eu am fost ca ei, e greu să nu te gîndeşti la o ofertă. Probabil vor pleca şi Stanciu, şi Adi Popa”

……..transferurile dorite: “Nu mai putem face multe lucru, avem o săptămînă pînă la play-off. Fiecare jucător are nevoie să se acomodeze, e foarte greu să rişti cu un jucător. Sînt mai multe posturi pe care vreau să le dublez: un atacant, un fundaş central, un jucător bun de bandă de picior stîng.  “

……investiţiile pe care trebuie să le facă Becali: “Mă gîndesc că sînt bani dacă patronul echipei a spus că vrea să investească. Am vorbit astăzi cu patronul, dar trebuie să găsim soluţiile cele mai bune. Bugetul se stabileşte de bun simţ, nu pot să mă duc să cer un jucător de 10 milioane euro”

…….valoarea lui Tănase: “Nu vreau să intru în conflict cu Gică Hagi sau cu oamenii de la Viitorul, eu mi-am spus părerea că sînt prea mulţi bani 3 milioane euro pentru un jucător de 3 milioane euro”

…..despre transferul lui Konate: “Mie mi-a plăcut cum a jucat Konate, este un jucător foarte bun de bandă, dar eu nu ştiu cum am putea să cumpărăm un jucător de la Sparta Praga. Nivelul lor este mult mai mare decît nivelul nostru”

….despre pregătirea tactică din meciul retur cu Sparta: “Toţi jucătorii au jucat foarte bine aseară. Au alergat foarte mult, au fost prezenţi în contactele cu adversarii, am făcut mai multe decît în prima repriză de la Praga. Fundaşii nu s-au mai complicat, am reuşit să îmbunătăţim lucrurile”

….despre legătura cu selecţionerul României, Daum: “Nu am reuşit să vorbesc cu selecţionerul, dar Argăseală a luat legătura cu cei de la Federaţie şi o să găsim o soluţie să ne vedem”

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×