STEAUA. Reghe a ieşit la ATAC! L-a contrat pe Gigi: “Cum să ne ajute?”

Ionuţ Cataramă   
in Stiri sportive
02/08/2016, 13:34
STEAUA. Reghe a ieşit la ATAC! L-a contrat pe Gigi: “Cum să ne ajute?”

Gigi Becali a anunţat în dese rînduri cî doreşte să îl readucă la echipă pe Claudiu Keşeru, condiţiile revenirii fiind clare – detalii aici 

Iar acesta nu este unicul fotbalist dorit de patronul Stelei, care insistă inclusiv pentru aducerea lui Constantin Budescu, jucătorul recunoscînd că negociază cu Steaua – detalii aici 

La conferinţa de presă de înaintea meciului cu Sparta Praga din Liga Campionilor, Laurenţiu Reghecampf a ieşit la atac şi a spus cu subiect şi predicat că nu şi-i doreşte la echipă pe cei 2, pentru c[ nu pot ajuta echipa:

“Budescu şi Keşeru nu sînt prioritate pentru noi în acest moment. Nu mă mai întrebaţi ce spune patronul în acest moment, e treaba lui, e dreptul lui. Sînt sigur că o să aducă jucători care să ne ajute. Nu cred că este momentul ca Keşeru să revină  şi nici nu cred că ne poate ajuta. Cum să ne ajute dacă el ar veni de la un salariu de 800.000 de euro la 10-15 mii pe lună? Ne dorim jucători care îşi doresc să cîştige trofee. Budescu ce poate să joace? E liber 2 luni! El este încă accidentat. Hai să nu mai inventăm poveşti cu Budescu, Keşeru şi alti jucători. Nu ne interesează!”

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×