STEAUA. Reghe îi răspunde lui Negoiţă: “Sîntem la Circul Globus?”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
23/08/2016, 00:01
STEAUA. Reghe îi răspunde lui Negoiţă: “Sîntem la Circul Globus?”

STEAUA. Galeria formaţiei din “Ştefan cel Mare” pregătise o coregrafie specială pentru derby-ul cu Steaua, scor 1-1, dar oficialii formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf au dat ordin ca suporterii să dezbrace vestele la porţile stadionului.

STEAUA. Astfel, finanţatorul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a avut o reacţie dură la adresa steliştilor. Să înţeleg că suporterii noştri au vrut să intre cu veste tăioase, contondente, periculoase? Mi se pare de prost gust. Dacă nu ştii să iei o farsă ca atare şi nu ştii să mergi mai departe, asta denotă multă frustrare”spunea Negoiţă.

STEAUA. De partea cealaltă, Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, a ţinut să-i răspundă finanţatorului din “Ştefan cel Mare”. “Noi nu spunem nimic, nu jignim pe nimeni. Ok. A fost o glumă. Dar asta e o glumă? Dacă puneau o bombă şi mureau 2.000 de oameni? Hai să fim serioşi. Negoiţă crede că sîntem la Circul Globus? Nu mă interesează Dinamo şi îi felicit pentru ceea ce au făcut. Nu vreau să intru în discuţii aiurea, dar nu se poate aşa. Vine nea Negoiţă şi spune că nu ştim să gustăm o glumă. Păi aia e glumă?”, a spus Reghecampf.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×