STEAUA-CITY. Reghe a făcut anunţul! Unde îl joacă pe Tănase

STEAUA. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf va juca în deplasare în etapa a patra a Ligii 1, la Botoşani. Tehnicianul vicecampioanei a prefaţat partida cu elevii lui Leo Grozavu, a vorbit despre venirea lui Florin Tănase şi a anunţat că nu vor fi menajaţi jucătorii pentru partida tur, cu Manchester City.

"Nu mă gîndesc niciodată să odihnesc jucătorii în momentul cînd avem meci de campionat. Întîlnim o echipă foarte puternică, Manchester City, deci cu siguranţă vom încerca să facem două meciuri bune şi să reuşim să ne calificăm cu toate că nimeni nu ne dă nici o şansă, dar pentru noi cel mai important lucru în momentul de faţă este să cîştigăm cele trei puncte la Botoşani.

Tănase este jucătorul nostru, s-a antrenat cu noi, o să aibă şi el nevoie de timp să se acomodeze, să cunoască colegii, să îşi dea seama ceea ce înseamnă Steaua, o echipă care îşi doreşte fiecare etapă, fiecare meci pe care-l jucăm. Şi la Steaua probabil că o să joace mai multe poziţii, probabil că o să joace acolo unde o să avem nevoie mai mare de el.

Avem cîteva probleme de lot pentru meciul cu Botoşani. Pintilii nu poate juca, o să încercăm să-l înlocuim cu alt jucător."

STEAUA. Reghecapmf a vorbit şi despre solicitarea lui Pep Guardiola de a se antrena pe stadionul din Ghencea:

"Nu ştiu dacă au condiţiile necesare pentru a se antrena acolo. Sper să avem parte de fani mereu, şi la meciurile din campionat. Cu siguranţă motivul principal pentru care s-au dat atât de multe bilete e interesul pentru City. Sper să se rezolve conflictul cu Armata şi să revenim la situaţia normală", a spus Reghecampf.

Partida FC Botoşani - Steaua se va disputa vineri, de la ora 21:00.